Ők lesznek a Nagy Duett profi énekesei: Csobot Adél, Gergely Róbert és Wolf Kati is énekelni fog

Csobot Adél TV2 Nagy Duett Gergely Róbert Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 ismét elindítja a hétvégi házibuliját, vagyis A Nagy Duettet, és már azt is megmutatta, hogy kik lesznek a profi énekesek. Íme, ezek a sztárok lépnek fel majd vasárnaponként a TV2 színpadára.

Vasárnaponként nem kell sokat gondolkozniuk az embereknek azon, hogy mivel búcsúztassák el a hétvégét: egy hatalmas házibulival. A TV2 ismét szolgáltatja a jó hangulatot a hét utolsó napján, vagyis nemsokára új párokkal indul A Nagy Duett. Az már kiderült, hogy ezúttal Liptai Claudia lesz a show műsorvezetője, és már fény derült arra is, kik lesznek a profi énekesek, párjaikra azonban egyelőre még várni kell.

A NAgy Duett párosainak egyik fele már kiderült Forrás: Facebook/A Nagy Duett

Csobot Adél, Gergely Róbert, Gönczi Gábor, Horváth Tamás, Kollányi Zsuzsi, Marcellina, Szabó Ádám, Takács Nikolas, Tóth Andi és Wolf Kati alkotják a duettpárok egyik felét, ők a profi énekesek, akik majd átsegítik párjaikat a feladatokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.