műsorvezető A Nagy Duett Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban is vezette már a műsort, tavaly Till Attila váltotta.

Liptai Claudia visszatér A Nagy Duettbe - írja a 24.hu. Liptai a műsor négy évadát vezette már le Majka oldalán, amikor azonban várandós lett, átadta a mikrofont Tillának.

Liptai Claudia visszatér A Nagy Duettbe Forrás: Polyák Attila/Origo


A Nagy Duett versenyzőinek listáját itt találod.

Párterápiára jár Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180322-parterapiara-jar-hosszu-katinka-es-shane-tusup.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup próbálják rendbehozni kapcsolatukat. A minap együtt is látták őket, most pedig kiderült, hogy párterápiára járnak. TV + SztárokViaszbaba - Színésznőt szeretettem: öngyilkossággal fenyegetőzött a leszbikus magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-viaszbaba-szinesznot-szeretettem-ongyilkos-akart-lenni-a-leszbikus-magyar-szineszno.htmlHamarosan kiderül, ki is az a leszbikus magyar színésznő, aki nyolc évig tartó élettársi kapcsolatban volt kedvesével, Krencsey Hellával. A két éve húzódó történetből bírósági ügy lett, aminek közeljövőben megtartják az első tárgyalását.TV + SztárokOrigoIlyen lesz Harry herceg és Meghan Markle esküvői tortájahttp://www.life.hu/sztarok/20180320-ilyen-lesz-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvoi-tortaja.htmlAz Instagramon mutatta be a Kensington palota azt a cukrászt, aki Harry herceg és Meghan Markle esküvői tortáját készíti majd. Azt is elárulták, milyen ízű lesz az édesség.TV + Sztárok--Hódi Pamela vallomása: "Sok évig elnyomásban éltem"http://www.life.hu/sztarok/20180320-hodi-pamela-vallomasa-sok-evig-elnyomasban-eltem.htmlHódi Pamela Várkonyi Andrea műsorában mesélte el, hogyan érezte magát Berki mellett.TV + Sztárok--Paris Jacksonnal jár Cara Delevingne: közös videót is posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-paris-jacksonnal-jar-cara-delevingne-kozos-videot-is-posztoltak.htmlÚjra rátalált a szerelem Cara Delevingne-re. A modell Michael Jackson lányával, Parisszel jött össze. TV + Sztárok--Geronazzo Mária és a magyar Ken baba vonzódnak egymáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-geronazzo-maria-es-a-magyar-ken-baba-vonzodnak-egymashoz.htmlA magyar Ken babaként elhíresült Einwiller Gregor és Geronazzo Mária zavarba ejtette a médiát, most újabb részleteket árultak el kapcsolatukról és egymást iránti vonzódásukról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.