szeles idő március időjárás fagy Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már nagyon várjuk, ez még nem az igazi tavasz. 

Éjszaka átmenetileg csökken a felhőzet, majd vasárnap gomolyfelhős idő várható hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. A hajnali órákra foltokban sűrű köd képződhet. Számottevő csapadék nem valószínű, de szombaton főként a Dunántúl déli részén egy-egy futó zápor kialakulhat. Vasárnap a délkeletire forduló szél megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -6 és +1 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 6 és 11 fok között valószínű.

Március 24: ma lesz a Föld órája 20:30-tólhttp://www.life.hu/news/20180324-marcius-24-ma-lesz-a-fold-oraja-20-30tol.htmlMegújult a WWF Föld órájának, a világ legnagyobb önkéntes akciójának üzenete: a kezdeményezés ezúttal a természeti értékekre hívja fel a figyelmet március 24-én, amikor egy órára elsötétül a Föld. News--Kisiklott vonattal ütközött egy személyautó Debrecennélhttp://www.life.hu/news/20180324-vonattal-utkozott-egy-szemelyauto-debrecen-kulteruleten-sulyos-baleset.htmlKisiklott vonat és összeroncsolódott személygépkocsi, miután összeütköztek egy vasúti átjáróban Debrecen külterületén 2018. március 24-én. News--Szélsőséges lesz a jövő hét időjárása: mínusz 10-től plusz 10-ig változikhttp://www.life.hu/news/20180318-szelsoseges-lesz-a-jovo-het-idojarasa-minusz-10-tol-plusz-10-ig-valtozik.htmlA következő napokban is többfelé várható havazás, és mínusz 10 fok körüli hideg, a hét második felében viszont napközben 10 Celsius-fok körüli maximumok is lehetnek napsütéssel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.News--Nem enyhül a katasztrófahelyzet az utakon: nem tanácsos autóba ülnihttp://www.life.hu/news/20180318-nem-enyhul-a-katasztrofahelyzet-az-utakon-hofuvas.htmlAz északkeleti országrészben, főleg Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Heves megyében jelenleg is változó intenzitással havazik, több térségben, illetve az M3-as autópálya egyes szakaszain is hófúvások nehezítik a közlekedést, ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. továbbra is arra kéri az autósokat, hogy ezeken a területeken ne induljanak útnak.News--Időjárás-előrejelzés március második felérehttp://www.life.hu/news/20180318-idojaras-elorejelzes-marcius-masodik-felere.htmlKedden és szerdán még előfordulhat havazás, de a hét vége felé lassú felmelegedés várható. News--Meztelenül mászott fel egy nő a villanypóznára: halálra rázta (18+)http://www.life.hu/news/20180318-meztelenul-maszott-fel-egy-no-a-villanypoznara-halalra-razta.htmlFeltétezhetően valamilyen drog hatása alatt állhatott. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.