Halálos autóbaleset történt Tiszakécskénél

Forrás: Thinkstock -
baleset Tiszakécske autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ütközésben összetört személygépkocsi Tiszakécske-Tiszabög területén 2018. március 25-én. 

Az autó az út szélén álló tehergépjárműnek ütközött, utasa a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Forrás: Thinkstock

Záporok várhatók a jövő hét elejénhttp://www.life.hu/news/20180325-zaporok-varhatok-a-jovo-het-elejen-idojaras.htmlEsernyő vagy esőkabát mindig legyen nálad. NewsThinkstockFeltámad a szél, éjszaka kemény fagyok lesznekhttp://www.life.hu/news/20180324-feltamad-a-szel-ejszaka-kemeny-fagyok-lesznek-vasarnap.htmlBár már nagyon várjuk, ez még nem az igazi tavasz. News--Viaszbaba: ilyen üzenetet hagyott fiatal szerelme párnáján a leszbikus magyar színésznőhttp://www.life.hu/news/20180324-viaszbaba-ilyen-uzenetet-hagyott-fiatal-szerelme-parnajan-a-leszbikus-magyar-szineszno.htmlÚjabb posztot tett közzé a Viaszbaba blog és könyv szerzője Krencsey Hella. NewsOrigoEsős lesz 2018 áprilisahttp://www.life.hu/news/20180324-esos-lesz-2018-aprilisa-idojaras.htmlMárcius utolsó hetében még lesznek hűvösebb napok, de áprilisban már 15 és 20 fok közé emelkedik napközben a hőmérséklet. News--30-90 percet is késnek a vonatok Kelet-Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20180318-30-90-percet-is-kesnek-a-vonatok-kelet-magyarorszagon-felsovezeteki-illetve-valtomukodesi-hibak.html--Időjárás-előrejelzés március második felérehttp://www.life.hu/news/20180318-idojaras-elorejelzes-marcius-masodik-felere.htmlKedden és szerdán még előfordulhat havazás, de a hét vége felé lassú felmelegedés várható. News--Nem enyhül a katasztrófahelyzet az utakon: nem tanácsos autóba ülnihttp://www.life.hu/news/20180318-nem-enyhul-a-katasztrofahelyzet-az-utakon-hofuvas.htmlAz északkeleti országrészben, főleg Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Heves megyében jelenleg is változó intenzitással havazik, több térségben, illetve az M3-as autópálya egyes szakaszain is hófúvások nehezítik a közlekedést, ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. továbbra is arra kéri az autósokat, hogy ezeken a területeken ne induljanak útnak.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.