Elképesztő összegtől esik el Hosszú Katinka, ha meg akarja menteni a házasságát

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
házasság úszó eb Hosszú Katinka Shane Tusup edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha őszig nem versenyez Hosszú, és kihagyja az augusztus eleji Európa-bajnokságot is, akkor akár 20 millió forinttól is eleshet - írja a Blikk.

Az úszónő tavaly november óta nincsen együtt férjével, az amerikai Shane Tusuppal. Katinka a válókeresetet is beadta, igaz, szünteteltetést is kért. A legfrissebb hírek szerint megpróbálják rendehozni a kapcsolatukat, párterápiára is járnak. Sőt, a hétvégén az is kiderült, hogy Tusup marad Hosszú edzője. Katinka a Mol-csapatnak adott interjújában azt mondta, hogy még képlékeny az edzésterve, és nem tudja megmondani, hogy mikor lesz az első versenye.

Hosszú továbbra is Tusuppal edz, de házassága megmentése miatt nagyon sok pénztől eshet el Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Hosszú tavaly is rendszeresen versenyzett, kisebb viadalokon is részt vett, a Blikk számításai szerint csak ezeken több, mint 10 millió forintot bukhat. Ha pedig nem idul idén az Eb-n Glasgowban, akkor körülbelül 9 millió forinttól esik el.

Sehol sem kap állást Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-sehol-sem-kap-allast-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin keményen tanult mindig is, most is a mesterképzést végzi, gyakorlati helyet azonban nem kap. Sehol sem akarják alkalmazni.TV + SztárokOrigoŐrizetbe vették Thaiföldön Kefírt és barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-orizetbe-vettek-thaifoldon-kefirt-es-baratnojet.htmlŐrizetbe vették Kefírt, amikor Thaifölfön nyaralt. A 39 éves magyar zenész egy elektromos cigaretta miatt került bajba.TV + SztárokThinkstockSzexi asztaltáncot lejtett Pajkaszegen Erdélyi Tímea A mi kis falunk sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180325-szexi-asztaltancot-lejtett-pajkaszegen-erdelyi-timea-a-mi-kis-falunk-sorozatba.htmlAhogy írtunk már róla, Erdélyi Tímea, a Barátok közt első Tildája, A mi kis falunk című sorozatban tűnt fel. Nem is akárhogyan. TV + Sztárok--Elképesztő luxusautót kapott Bangó Margit és családja: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180325-elkepeszto-luxusautot-kapott-bango-margit-es-csaladja-fotok.htmlKözel 20 milliós luxusautót kapott Bangó Margit és családja. A közösségi oldalon el is dicsekedtek vele. TV + SztárokOrigoSzóváltásba keveredett Instagramján egy követőjével Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180325-szovaltasba-keveredett-instagramjan-egy-kovetojevel-toth-gabi-enekesno.htmlÚj stílusáról készült fotót mutatott az Instagramon a követőinek Tóth Gabi. Ők pedig, ahogyan az lenni szokott, egymásnak estek. Komoly vita alakult ki, hogy a "régi" vagy az "új" Gabi néz-e ki jobban. A beszélgetésbe az énekesnő is beleszólt. TV + SztárokOrigoRomantikus fotót posztolt Szabó Ádám: nagyon szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180325-romantikus-fotot-posztolt-szabo-adam-nagyon-szerelmes-toth-andi.htmlTovább bimbózik Szabó Ádám és Tóth Andi kapcsolata: az énekes most egy szerelmes fotót posztolt közösségi oldalára. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.