A televíziózás hőskorát idézi majd a TV2 új vetélkedője, a Bezár a bazár!. A műsort nemrégiben teltházas arénakoncertet adó Majka és Till Attila vezetik majd.

Új vetélkedőt indít a TV2, melynek első adása április 9-én kerül képernyőre. A játék a televíziózás hőskorát idézi, hiszen a játékosok nem pénzzel, hanem tárgynyereményekkel térhetnek haza. A klasszikus kvízjáték és az ügyességi feladatok ötvözetén nyugvó játékban a versenyzők a kérdések helyes megválaszolásával értékes másodperceket nyernek, melyeket a bazárban használhatnak fel, ahol a tárgynyereményeket kell bezsebelniük.

Majka már Az 50 milliós játszmában is szervezett műsorvezetői tapasztalatotForrás: TV2

"A játékosoknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük - a kvízkirály - kilenc kvízkérdésre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos - a nyereményvadász - használ fel arra, hogy a bazárból minél több értékes nyereményt szabadítson ki, mielőtt bezárul a bazár ajtaja. Ezen felül van egy tizedik, az úgynevezett „Mindent vagy semmit" kérdés: ha erre is jól válaszolnak, akkor a bazárban lévő összes nyereménytárgy a párosé lesz. A tíz kérdés alatt két segítséget is felhasználhatnak a versenyzők" - írja közleményében a TV2

A műsort Majka és Till Attila, azaz Tilla vezeti majd. "Ebben a műsorban a televíziózás hőskora elevenedik meg. Azt reméljük, a nézők is szeretni fogják, hogy nem pénzt nyernek a versenyzők, hanem kézzelfogható tárgyakat, mint a régi tévéműsorokban" - mondta Tilla. Majka pedig azt is elárulta, hogy nagyon jól szórakoztak az eddigi epizódok forgatásain. Láthatnak majd a nézők olyan játékosokat, akik már az első kérdésnél elbuknak, vagy az első ajtónyitásnál bent ragadnak a bazárban, de olyanok is bemutatkoznak, akik óriási meglepetést okoznak.