Patrick Duffy hosszú, ősz hajjal jelent meg egy showműsorban: fotó

Dallas Patrick Duffy ősz haj bobby ewing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő külsővel jelent meg egy televíziós showműsorban Patrick Duffy: hosszú, ősz hajat villantott.

Immár 69 esztendős a Dallas egykori szépfiúja, Patrick Duffy, aki az elmúlt években rengeteget változott. A színész most egy tévés showműsorba kapott meghívást és megmutatta hosszú, hátul összekötött ősz haját.

Patrick Duffy-ra alig lehet ráismerni Forrás: WireImage/2018 Isa Foltin/Isa Foltin

A színész tavaly nyáron jelentette be megtörten, hogy meghalt szeretett felesége, Carlyn. Magánéletéről egyébként csupán annyit tudni, hogy két fia és négy unokája van - írja a Mirror.

Michael Jackson lánya, Paris Jackson és Cara Delevingne egy párt alkot: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-michael-jackson-lanya-paris-jackson-es-cara-delevingne-egy-part-alkot-video.htmlMichael Jackson lánya, Paris és Cara Delevingne kapcsolatáról már korábban is felröppentek hírek, most azonban biztosnak látszik, hogy valóban egy párt alkotnak. Egy randevújukról készült videóban ugyanis nemcsak táncolnak, hanem csókolóznak is egymással. TV + Sztárok--18 éves lett Boris Becker törvénytelen lánya, Anna Ermakovahttp://www.life.hu/sztarok/20180326-18-eves-lett-boris-becker-torvenytelen-lanya-anna-ermakova.htmlGyönyörű nővé érett Boris Becker 18 esztendős nagylánya, Anna Ermakova. TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre Michael Barrymore, a gyilkossággal vádolt brit műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-visszater-a-kepernyore-michael-barrymore-a-gyilkossaggal-vadolt-brit-musorvezeto.htmlHúsvétkor visszatér a képernyőre Michael Barrymore, akit 2002-ben rúgott ki az ITV, miután egy hullát találtak essexi házának medencéjében. TV + Sztárok--Világhírű producerrel dolgozik együtt Mága Zoltán lánya, Jenniferhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-vilaghiru-producerrel-dolgozik-egyutt-maga-zoltan-lanya-jennifer-patrizio-moi.htmlPatrizio Moi producerrel dolgozik együtt Mága Zoltán tehetséges lánya, Jennifer. Közös fotót is posztolt vele. TV + Sztárok--Oszter Sándort kirúgták a Máltai Lovagrendbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-oszter-sandort-kirugtak-a-maltai-lovagrendbol-botrany.htmlOszter Sándort kirúgták a Máltai Lovagrendből. Az elnök szerint esély sincs arra, hogy újra taggá válhasson a színművész. TV + Sztárok--Az egész hétvégét együt tölthette Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180326-az-egesz-hetveget-egyut-tolthette-hosszu-katinka-es-shane-tusup.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatának válsága tart egy ideje, de úgy tűnik, hogy a fiatalok próbálják rendezni a helyzetet: már látni a fényt az alagút végén.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.