Állítólag Brad Pitt titokban Jennifer Anistonnal találkozgat

Forrás: AFP/Francois Guillot -
Brad Pitt találkozás szerelem randi Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és felesége, Angelina Jolie 2016-ban jelentették be a válásukat, idén pedig Jennifer Aniston és Justin Theorux tájékoztatták arról az embereket, hogy vége a kapcsolatuknak. A rajongók egy része szomorú volt a szakítások miatt, mások azonban egy új lehetőségtől váltak rendkívül izgatottá: Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt lehet!

Úgy tűnik, hogy ez nem csak a rajongók fejében fordult meg, mert a hírek szerint a két sztár valóban találkozgat egymással, de a legnagyobb titokban. Egy bennfentes szerint pontosan olyan jól érezték magukat egymás társaságában, mint annak idején, ha nem jobban! Ráadásul Brad Pitt édesanyja is azért szurkol, hogy jöjjenek újra össze.

Jennifer Aniston és Brad Pitt újra találkozgatnak Forrás: AFP/Francois Guillot

Oszter Sándor állítja, ő lépett ki a lovagrendbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-oszter-sandor-allitja-o-lepett-ki-a-lovagrendbol.htmlA napokban derült ki, hogy Oszter Sándor már nem tagja a lovagrendnek, kiderült, hogy mi történt valójában. TV + Sztárok--Meghan Markle elegáns kiegészítőket visel majd esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-meghan-markle-elegans-kiegeszitoket-visel-majd-eskuvojen.htmlMeghan Markle és Harry herceg május 19-én mondják ki a boldogító igent, egyre több részlet lát napvilágot a nagy napot illetően. Most az is kiderült, milyen ékszereket viselhet majd Meghan Markle. TV + Sztárok--A bíróság dönt Berki Natasa Zselyke felügyeleti jogárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-birosag-dont-berki-natasa-zselyke-felugyeleti-jogarol-berki-krisztian-hodi-pamela.htmlBírósághoz fordult Hódi Pamela és Berki Krisztián, hogy ott döntsenek kislányuk, Nati felügyeleti jogáról. TV + Sztárok--A fentanil nevű fájdalomcsillapító túladagolása okozhatta Prince haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180327-fentanil-nevu-fajdalomcsillapito-tuladagolasa-okozhatta-prince-halalat.htmlA legendás zenész 57 évesen távozott az élők sorából, lassan már két éve lesz annak, hogy búcsút vettünk a zenei élet egyik legmeghatározóbb alakjától. Az azonban csak mostanra vált világossá, hogy mi is okozhatta a zenész halálát: hatalmas mennyiségű fájdalomcsillapító volt a szervezetében. TV + Sztárok--Életéről vallott BB Évi: még mindig egy otthonban él, és senki nem látogatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-eleterol-vallott-bb-evi-meg-mindig-egy-otthonban-el-es-senki-nem-latogatja.htmlHiába nyert annak idején BB Évi nagy összeget a valóságshow-ban, sajnos ő nem tudta kiélvezni. Mentális problémái felülkerekedtek rajta, évek óta csak azért küzd, hogy újra átvehesse saját élete felett az irányítást. Egyelőre egy otthonban él, de egyre jobban érzi magát. TV + Sztárok--Nem sikerült titokban tartani: Pumped Gabo a TV2-nél folytatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-nem-sikerult-titokban-tartani-pumped-gabo-a-tv2-nel-folytatja.htmlPumped Gabo átigazol a TV2-höz, és A Nagy Duettben folytatja. Nem sikerült annyira titokzatossá tenni a résztvevőkről szóló videót, mint azt kellett volna... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.