Bódi Sylvi falatnyi fürdőruhában mutatta meg popsiját

popsi Bódi Sylvi utazás fenék popó nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sárga bikiniben sétált a tengerparton Bódi Sylvi, a fürdőruha azonban annyira falatnyi rajta, hogy alig takar valamit formás fenekéből.

Már 3400 kedvelés érkezett arra a fotóra, melyet Bódi Sylvi töltött fel Instagram-oldalára. Annyira falatnyi az a sárga bikini, melyben a homokos parton sétál, hogy alig takar valamit formás hátsójából.

A modell egyébként már hetek óta szeli a hullámokat a világ legszebb tengerpartjain, és sorra tölti fel a szebbnél szebb fotókat.

Jóképű üzletemberrel randizgat Angelina Jolie: végre túllépett Brad Pittenhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-jokepu-uzletemberrel-randizgat-angelina-jolie-vegre-tullepett-brad-pitten.htmlÚgy tűnik, Angelina Jolie-nak sikerül végleg maga mögött hagynia a múltat és immár új kedvese van egy jóképű üzletember személyében. TV + Sztárok--Oszter Sándor állítja, ő lépett ki a lovagrendbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-oszter-sandor-allitja-o-lepett-ki-a-lovagrendbol.htmlA napokban derült ki, hogy Oszter Sándor már nem tagja a lovagrendnek, kiderült, hogy mi történt valójában. TV + Sztárok--Meghan Markle elegáns kiegészítőket visel majd esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-meghan-markle-elegans-kiegeszitoket-visel-majd-eskuvojen.htmlMeghan Markle és Harry herceg május 19-én mondják ki a boldogító igent, egyre több részlet lát napvilágot a nagy napot illetően. Most az is kiderült, milyen ékszereket viselhet majd Meghan Markle. TV + Sztárok--A bíróság dönt Berki Natasa Zselyke felügyeleti jogárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-birosag-dont-berki-natasa-zselyke-felugyeleti-jogarol-berki-krisztian-hodi-pamela.htmlBírósághoz fordult Hódi Pamela és Berki Krisztián, hogy ott döntsenek kislányuk, Nati felügyeleti jogáról. TV + Sztárok--A fentanil nevű fájdalomcsillapító túladagolása okozhatta Prince haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180327-fentanil-nevu-fajdalomcsillapito-tuladagolasa-okozhatta-prince-halalat.htmlA legendás zenész 57 évesen távozott az élők sorából, lassan már két éve lesz annak, hogy búcsút vettünk a zenei élet egyik legmeghatározóbb alakjától. Az azonban csak mostanra vált világossá, hogy mi is okozhatta a zenész halálát: hatalmas mennyiségű fájdalomcsillapító volt a szervezetében. TV + Sztárok--Életéről vallott BB Évi: még mindig egy otthonban él, és senki nem látogatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-eleterol-vallott-bb-evi-meg-mindig-egy-otthonban-el-es-senki-nem-latogatja.htmlHiába nyert annak idején BB Évi nagy összeget a valóságshow-ban, sajnos ő nem tudta kiélvezni. Mentális problémái felülkerekedtek rajta, évek óta csak azért küzd, hogy újra átvehesse saját élete felett az irányítást. Egyelőre egy otthonban él, de egyre jobban érzi magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.