Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari házasság válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté, azaz Kiskeró kisfia pár hónapos volt, amikor a nyáron a fiatal apuka úgy döntött, hogy elköltözik otthonról. Úgy érezte, hogy a gyeremek iránt érzett szeretete nem elég ahhoz, hogy együttlegyen feleségével.

A Blikk úgy tudja, hogy a különválás folyamata hivatalosan is elkezdődött, Annamari beadta a válókeresetet. A lap szerint nem biztos, hogy a válás könnyű és gyors lesz, ugyanis vannak a felek között tisztázatlan kérdések. Olyanok, amik miatt évekre is elhúzódhat az egyezkedés. Ez azonban egyik félnek sem lenne érdeke, hiszen fiukat, Ádámot, közösen kell felnevelniük. Miatta örökre össze lesznek kötve az egykori szerelmesek.

Dancs Annamari beadta a válókeresetet Forrás: dancsannamari.com/Facebook/KerényiMiklósMáté
Nem sikerült titokban tartani: Pumped Gabo a TV2-nél folytatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-nem-sikerult-titokban-tartani-pumped-gabo-a-tv2-nel-folytatja.htmlPumped Gabo átigazol a TV2-höz, és A Nagy Duettben folytatja. Nem sikerült annyira titokzatossá tenni a résztvevőkről szóló videót, mint azt kellett volna...TV + Sztárok--Segítséget kér Szinetár Dóra: olyan történt vele, amitől mindenki retteghttp://www.life.hu/sztarok/20180326-segitseget-ker-szinetar-dora-olyan-tortent-vele-amitol-mindenki-retteg.htmlSzinetár Dóra elvesztette a pénztárcáját, benne minden iratával. A színésznő most a Facebookon kér segítséget, abban bízik, hogy posztja eljut a megtalálóhoz.TV + SztárokOrigoElképesztő összegtől esik el Hosszú Katinka, ha meg akarja menteni a házasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-elkepeszto-osszegtol-esik-el-hosszu-katinka-ha-meg-akarja-menteni-a-hazassagat.htmlHa őszig nem versenyez Hosszú, és kihagyja az augusztus eleji Európa-bajnokságot is, akkor akár 20 millió forinttól is eleshet - írja a Blikk.TV + Sztárok--Sehol sem kap állást Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-sehol-sem-kap-allast-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin keményen tanult mindig is, most is a mesterképzést végzi, gyakorlati helyet azonban nem kap. Sehol sem akarják alkalmazni.TV + SztárokOrigoŐrizetbe vették Thaiföldön Kefírt és barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-orizetbe-vettek-thaifoldon-kefirt-es-baratnojet.htmlŐrizetbe vették Kefírt, amikor Thaifölfön nyaralt. A 39 éves magyar zenész egy elektromos cigaretta miatt került bajba.TV + SztárokThinkstockEndrei Judit: „Én voltam a jó kislány a tévében"http://www.life.hu/sztarok/20180322-endrei-judit-en-voltam-a-jo-kislany-a-teveben.htmlAz 50+-osokat sem felejtette el a média. Akkor sem, ha már rég nincsenek képernyőn, és nem olyan zajos körülöttük az élet. A Magyar Televízió egykori bemondónője, később szerkesztő-műsorvezetője irigylésre méltóan energikus, használja a közösségi médiát és értékmegőrző közösségeket épít. Ezúttal pedig a wmn.hu Elviszlek magammal műsorának kamerái előtt mesélt a televíziózásról, az anyaságról, a magánéletéről, és az is kiderül, mi lelkesíti az életben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.