Hiába nyert annak idején BB Évi nagy összeget a valóságshow-ban, sajnos ő nem tudta kiélvezni. Mentális problémái felülkerekedtek rajta, évek óta csak azért küzd, hogy újra átvehesse saját élete felett az irányítást. Egyelőre egy otthonban él, de egyre jobban érzi magát.

BB Évin sajnos nem segített a hirtelen jött ismertség és gazdagság: a mélybe taszította a valóságshow a lányt. Az elmúlt tíz éve másról sem szólt, csak a küzdelemről. Hosszú ideig a kaposvári pszichiátrián próbáltak segíteni rajta, mostanában pedig egy otthonban lakik. Jó hír, hogy egyre jobban van Évi, de még mindig nem képes a teljesen önálló életre.

Senki nem látogatja BB ÉvitForrás: Tv2, filmsor.net

"Sokkal, de sokkal jobban érzem magam, mint az előző években. Mostanában napközben sokat alszom, nem tudok olyan jól pihenni éjszaka. Március tizenötödikén hazaengedtek a családomhoz, de nem volt jó a közérzetem az álmatlanság miatt. Pici szobám van, valahogy nem megy ott az alvás. Itt, az otthonban biztonságban érzem magam, vannak barátaim, és a nővérek is nagyon-nagyon kedvesek hozzám. Látogatóim nincsenek, nem jellemző, hogy bejönne hozzám bárki is. Pedig sokszor jólesne, ha egy-egy barát vagy régi ismerős meglátogatna és beszélgetne velem. Szeretek tévét nézni, és sétálgatni" – mesélte Évi, akinek bizony vannak udvarlói is! „Udvarolnak nekem sokan az osztályról, de nem engedek a közeledésnek. Nem szeretnék kapcsolatot egyelőre. Majd talán akkor, amikor kiengednek az otthonból, és önálló életet tudok kezdeni" – mondta a Ripostnak Évi.