Őrülten féltékeny Európa egyik legfiatalabb lottómilliomosa, Jane Park, aki pénzének egy részét arra költötte, hogy aktuális pasija után nyomozzon.

Jane Park mindössze 17 esztendős volt, amikor ölébe hullott az 1 millió fontos lottónyeremény. A most 22 éves nő egy tévéműsorban vallott arról, hogyan is változtatta meg életét a rengeteg pénz. Kiderült, rettentő féltékeny és korábban hatalmas összegeket költött arra, hogy nyomoztasson párja után.

Jane szeptemberben jött össze a focista Jordannel, ám kapcsolatuk nem tartott túl sokáig, a fiú ugyanis nehezen viselte, hogy párja annyira féltékeny, hogy még nyomoztat is utána.

A lottónyeremény egyfajta pszicho-barátnővé tette engem. Pénzzel ugyanis sok mindent megtehetek, például nagyon könnyen lehet nyomoztatni valaki után. Én teljesen megbíztam benne, ugyanakkor azt akartam bizonygatni, hogy nem vagyok naiv." – idézi Jane szavait a The Sun.

A nő bevallotta, hogy előfordult, hogy a fiú közösségi oldalát is ellenőrizte és az autójába nyomkövetőt tett, hogy tudja, merre jár. Magánnyomozót is fel akart bérelni, de a szakember nem akarta elvállalni az ügyet.

Jane, aki egyébként a nyereményéből már vásárolt két házat, és kisebb vagyont költött kozmetikai kezelésekre és autóra, most rájött, hogy segítségre van szüksége és megpróbálja kezeltetni magát.