Ezekre költi a pénzét Európa egyik legfiatalabb lottómilliomosa

nyeremény lottó lottómilliomos nyomozás féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrülten féltékeny Európa egyik legfiatalabb lottómilliomosa, Jane Park, aki pénzének egy részét arra költötte, hogy aktuális pasija után nyomozzon.

Jane Park mindössze 17 esztendős volt, amikor ölébe hullott az 1 millió fontos lottónyeremény. A most 22 éves nő egy tévéműsorban vallott arról, hogyan is változtatta meg életét a rengeteg pénz. Kiderült, rettentő féltékeny és korábban hatalmas összegeket költött arra, hogy nyomoztasson párja után.

Jane szeptemberben jött össze a focista Jordannel, ám kapcsolatuk nem tartott túl sokáig, a fiú ugyanis nehezen viselte, hogy párja annyira féltékeny, hogy még nyomoztat is utána.

A lottónyeremény egyfajta pszicho-barátnővé tette engem. Pénzzel ugyanis sok mindent megtehetek, például nagyon könnyen lehet nyomoztatni valaki után. Én teljesen megbíztam benne, ugyanakkor azt akartam bizonygatni, hogy nem vagyok naiv." – idézi Jane szavait a The Sun.

A nő bevallotta, hogy előfordult, hogy a fiú közösségi oldalát is ellenőrizte és az autójába nyomkövetőt tett, hogy tudja, merre jár. Magánnyomozót is fel akart bérelni, de a szakember nem akarta elvállalni az ügyet.

Jane, aki egyébként a nyereményéből már vásárolt két házat, és kisebb vagyont költött kozmetikai kezelésekre és autóra, most rájött, hogy segítségre van szüksége és megpróbálja kezeltetni magát.

Dancs Annamari beadta a válókeresetethttp://www.life.hu/sztarok/20180327-dancs-annamari-beadta-a-valokeresetet.htmlDancs Annamari és Kerényi Miklós Máté, azaz Kiskeró kisfia pár hónapos volt, amikor a nyáron a fiatal apuka úgy döntött, hogy elköltözik otthonról. Úgy érezte, hogy a gyeremek iránt érzett szeretete nem elég ahhoz, hogy együttlegyen feleségével. TV + SztárokOrigoNem sikerült titokban tartani: Pumped Gabo a TV2-nél folytatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-nem-sikerult-titokban-tartani-pumped-gabo-a-tv2-nel-folytatja.htmlPumped Gabo átigazol a TV2-höz, és A Nagy Duettben folytatja. Nem sikerült annyira titokzatossá tenni a résztvevőkről szóló videót, mint azt kellett volna... TV + Sztárok--Segítséget kér Szinetár Dóra: olyan történt vele, amitől mindenki retteghttp://www.life.hu/sztarok/20180326-segitseget-ker-szinetar-dora-olyan-tortent-vele-amitol-mindenki-retteg.htmlSzinetár Dóra elvesztette a pénztárcáját, benne minden iratával. A színésznő most a Facebookon kér segítséget, abban bízik, hogy posztja eljut a megtalálóhoz.TV + SztárokOrigoOmri Katz gyerekként szerepelt a Dallas-ban, rá sem lehet ismernihttp://www.life.hu/sztarok/20180326-omri-katz-gyerekkent-szerepelt-a-dallasban-ra-sem-lehet-ismerni.htmlOmri Katz-ot, azaz John Ross Ewingot gyermekként ismerhette meg a világ a Dallas című sorozatban. Most 41 éves, és alig lehet ráismerni.TV + Sztárok--Istenes Bence Berlinig repült egy dönerért, mert Csobot Adél megkívántahttp://www.life.hu/sztarok/20180326-istenes-bence-berlinig-repult-egy-donerert-mert-csobot-adel-megkivanta.htmlDönert kívánt a várandós Csobot Adél, mire párja, Istenes Bence azonnal repülőre pattant és hozott is neki egyet Berlinből. TV + SztárokOrigoHeidi Klum és a nála 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitz nyíltan vállalja kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-heidi-klum-es-a-nala-16-evvel-fiatalabb-tom-kaulitz-tokio-hotel-nyiltan-vallalja-kapcsolatat.htmlCsókolózás közben kapták rajta a 44 éves Heidi Klumot és a 28 esztendős Tom Kaulitzot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.