Nem csitul a harc Oszter Sándor és a diósjenői lakosok között, a vitába nemrég Oszter Alexandra is beszállt. Édesapja védelmére kelt, de közben vérig sértette a lakosokat.

Oszter Sándor minden bizonnyal nem a legkedveltebb személy Diósjenőn, és most a lánya is kihúzta a gyufát a lakosoknál. Mint ismeretes, a színész ellen építkezései és gazdálkodása miatt folytak harcok, Alexandra pedig most védelmébe vette. Eközben azonban vérig sértette a Diósjenőn lakókat.

Oszter Alexandra megsértette a diósjenőieketFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A legújabb hír szerint édesapám állatkínzó... Na, most tisztázzuk, hogy nem az. Egy disznónk van, Gömbi, de azt sem engedi levágni, mert a szívéhez nőtt és ugyanez a helyzet a tyúkokkal is. Valamely tudományos napilap a diósjenői,(elnézést a kifejezésért), igen alacsony értelmi képességekkel megáldott lakosok (tisztelet a kivételnek), állítása szerint, nálunk megdöglöttek a struccok, amiket Édesapám felvitt aztán az erdőbe, hogy a vadaknak adja. Ennyi ostoba embert" – írta Alexandra, a lakosok pedig a Facebook-oldalukon reagáltak. "Kedves Alexandra, a diósjenői emberek nincsenek alacsonyabb értelmi szinten, mint ti. Nem öntörvényűek, mint az apád, egymás életét tisztelik ellentétben veletek!" - írta az egyik kommentelő. "Abszurd és lenéző ez a fajta megnyilvánulása. Az eddigi viselkedésük is ugyanezt a hozzáállást mutatta, úgyhogy igazából nem nagyon lepődtünk meg. Eddig is közutálatnak örvendtek, hát, ezzel sem fogják megkedveltetni magukat!" - mondta egy lakos a Borsnak