Hódi Pamela Katona Renátán keresztül tartja a kapcsolatot Berki Krisztiánnal. Exe telefonján le van tiltva, ezért van szükség erre. A két nő állítólag jól kijön egymással.

Mint arról már beszámoltunk, a bíróság dönt majd Berki Natasa Zselyke felügyeleti jogáról, miután a szülők képtelenek voltak megegyezni arról, ki mennyi időt töltsön a kislánnyal. Hódi Pamela azt állította, Berki Krisztián telefonon is letiltotta őt. Ha mégis szeretné exét elérni, akkor Berki új kedvesét, Mazsit hívja.

Hódi Pamela és Berki Krisztián között továbbra is feszült a helyzetForrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

A Ripost azt írja, a két nő jóban van egymással. Állítólag Pamela örül annak, hogy egy ilyen nő van volt kedvese mellett.

"Vele nincs semmi bajom, sőt, örülök, hogy ilyen nő van Krisztián mellett. Nagyon kedves, normális lány, aki szépen beszél a kislányommal és szereti Natit. Nekem az a legfontosabb, hogy a lányom jól érezze magát, amíg nem panaszkodik Mazsira, semmi problémánk nem lesz egymással" - nyilatkozta a lapnak Pamela.

Hasonlóképp vélekedik Mazsi is, aki egyáltalán nem bánja, ha Berki tartja a kapcsolatot exével, hiszen ez a közös gyermekük, Nati érdeke is.