Berki Krisztián újabb, kedvesével, Katona Renátával közös fotót osztott meg Facebook-oldalán, azonban a kommentelők nem voltak kíméletesek vele. Volt, aki durván beszólt neki, azonban ő sem hagyta annyiba, kommentháború alakult ki.

"Jó éjt Nektek! Ne felejtsétek, egy értékes, és jó kapcsolat kritériuma, hogy velem szabadabb a másik, mint ha egyedül lenne, nem kell a szabadsággal fizetni a kapcsolatért" - írta Berki Krisztián kedd este feltöltött fotójához, amelyen párjával, Katona Renátával látható az ágyban, testüket pedig alig takarja valami. 

A poszthoz számos hozzászólás érkezett, és egy kisebb kommentháború is kialakult. Azonban most nemcsak Berki követői csatáztak egymással, hanem ő maga is beszállt. Az egyik hozzászóló például egy Berkit és volt kedvesét, Hódi Pamelát ábrázoló fotót töltött fel kommentként, ezt azonban még csak egy poénnal ütötte el az exfocista. 

Egy következő komment azonban már néhány helyesírási hibával tűzdelve így szólt: "Szánalmas vagy, Berki! Jól mulattok a gyermeked anyján!" Ezt már nem hagyta szó nélkül Berki sem, keményen beszólt a kéretlen hozzászólónak, a kommentháború pedig csak gyűrűzött tovább.