Kozso belvárosi lakásának árverését a licitálás közepén állították le

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
licitálás Belváros Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozsó belvárosi lakása úgy tűnik nem fog más kezére kerülni: elkezdték az árverezést, és érvényes licitek is érkeztek az ingatlanra, de hirtelen leállították a folyamatot.

Kozsó belvárosi lakása kalapács alá került, ugyanis a zenésznek állítólag tetemes mennyiségű adóssága van. Az árverést el is indították, ám a licitálás kellős közepén véget vetettek az ügymenetnek. A lakást 69 millió forintért hirdették meg, két érvényes licit is érkezett rá, ám az árverést végül mégis törölték.

Kozso elvesztheti a lakását Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

valamilyen egyezség született az egyik követelés birtokosával, és a zenész tartozásai egy részét kifizethette.

Blikknek"régóta húzodó, viszonylag nem túl bonyolult ügyről van szó, a bírósági döntésre nem kell sokat várni"

Pintér Tibor nem mondott igazat: senki nem fenyegette meg őt fegyverrelhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-pinter-tibor-nem-mondott-igazat-senki-nem-fenyegette-meg-ot-fegyverrel.htmlPintér Tibor azt állította, fiatalon beleszeretett egy nőbe, akinek vőlegénye végül fegyverrel fenyegette meg őt. A nyilatkozatból azt lehetett sejteni, a tescós rabló volt a fenyegető, de Süveges Péter leszögezte, őnála azon a bizonyos napon nem volt fegyver. TV + SztárokOrigoDeutsch Anita ismét felbukkan a Barátok köztben, visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-deutsch-anita-ismet-felbukkan-a-baratok-koztben.htmlDeustch Anita visszatér a Barátok köztbe. Bartha Zsolt egykori nagy szerelme újra képernyőn lesz.TV + Sztárok--VV Fanni gyilkosa nem az előzetesben lévő B. László: egy médium szerint rossz embert fogtak el a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-vv-fanni-gyilkosa-nem-az-elozeteseben-levo-b-laszlo-mondta-egy-medium.htmlNovember óta tartják fogva B. Lászlót, akit Novozánszky Fanni meggyilkolásával vádolnak. Bár a férfi nem ismerte le tettét, azt azonban nem tagadta, hogy ő vitte el autójával az eszméletlen lány testét. Egy médium szerint nem a férfi a tettes. TV + Sztárok--Katalin hercegné egy múzeum patrónusa lesz a szülés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-katalin-hercegne-egy-muzeum-patronusa-lesz-a-szules-utan.htmlKatalin hercegné új tisztséget vállalt, melyet harmadik gyermekének világrahozatala után tölt majd be. A Victoria & Albert Múzeum patrónusa lesz. TV + Sztárok--A Nagy Duett: ezentúl nem a dekoltázsa miatt kerül a címlapokra Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-nagy-duett-ezentul-nem-a-dekoltazsa-miatt-kerul-a-cimlapokra-toth-andi.htmlTóth Andi újra az énekhangjával kerülhet címlapokra, ő is szerepel A Nagy Duettben, párja Rippel Feri lesz. Andi elmondta, mostanában ugyan a színészet volt a középponban nála, de nagyon örül, hogy újra az éneklésé lesz a főszerep. Arról is beszélt az énekesnő, hogy egy, vagy két párja lesz a műsorban.TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Szabó Ádám nagyon jól érzi magát új párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-nagy-duett-szabo-adam-nagyon-jol-erzi-magat-uj-parjaval.htmlSzabó Ádám párja A Nagy Duett színpadán Keveházi Krisztina lesz. Ádám elmondta, ugyan még sosem látott balett előadást, kíváncsi párja munkásságára. Tóth Andiról nem akart a kameránk előtt beszélni, számára most A Nagy Duett az első. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.