Kozsó belvárosi lakása úgy tűnik nem fog más kezére kerülni: elkezdték az árverezést, és érvényes licitek is érkeztek az ingatlanra, de hirtelen leállították a folyamatot.

Kozsó belvárosi lakása kalapács alá került, ugyanis a zenésznek állítólag tetemes mennyiségű adóssága van. Az árverést el is indították, ám a licitálás kellős közepén véget vetettek az ügymenetnek. A lakást 69 millió forintért hirdették meg, két érvényes licit is érkezett rá, ám az árverést végül mégis törölték. 

Kozso elvesztheti a lakásátForrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

"Most ezt az eljárást akasztotta meg a fellebbezés, ami nem szokatlan a végrehajtási ügyek között. Nem tudni pontosan, hogy miképpen indokolta Kozso ügyvédje a kérelmét, mindenesetre az sem kizárt, hogy valamilyen egyezség született az egyik követelés birtokosával, és a zenész tartozásai egy részét kifizethette. A másik lehetőség, hogy formai okok miatt élt kifogással Kozso jogi képviselője, esetleg perben támadta meg a követelés gazdáját, vagy a követelés jogcímét" - mondta a Blikknek egy ingatalnokkal foglalkozó üyvéd. A lap másik forrásból úgy értesült, valószínűleg hamarosan újra elkezdik árverezni a lakást, mivel "régóta húzodó, viszonylag nem túl bonyolult ügyről van szó, a bírósági döntésre nem kell sokat várni" - mondta az illető.