színésznő ajánlat szüzesség Bálint Emese szűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 5 ezer férfit utasított vissza a 28 éves szűz színésznő, Bálint Emese, aki továbbra is kitartóan keresi az igazit.

Korában már írtunk arról, hogy egy férfi 200 millió forintot ajánlott fel Bálint Emesének a szüzességéért. Az úriember azonban nem akart megnősülni, ezért a színésznő rövid gondolkodás után elutasította az ajánlatot.

Bálint Emese most a TV2 stúdiójában mesélt arról, hogy immár 5 ezer férfit utasított el és tegnap minden eddiginél magasabb összeget, összesen 300 millió forintot ajánlottak fel neki. Nap mint nap rengeteg levelet kap, van egy saját stábja, akik segítenek neki ezeket kezelni.

Szüzességét kuriózumnak tartja, amit csak az igazinak adna oda. Úgy érzi, életéből érdemes lenne filmet forgatni. Konkrét tervei is vannak ezzel kapcsolatban.

A közeli jövőben tervezzük, hogy egy dokumentumfilm-reality keverék készülne, mivel kuriózumnak számít ez az egész történet, a szüzesség története ebben az életkorban, főleg ilyen nagy ajánlatok közepette. Ha a dokumentumfilmre gondolok, vagy egy kisfilmre, ami akár belföldi, külföldi, nemzetközi filmfesztiválokon is megállná a helyét, sőt díjazást is kaphatna, akár Andy Vajnával is el tudnám képzelni, hogy megvalósuljon." - mesélte a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.