Bálint Emesének 200 millió forintot ajánlott egy férfi a szüzességéért

házasság szex szüzesség pénz gazdagság vagyon Bálint Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 évesen is szűz Bálint Emese nemrégiben kezdte el keresni élete társát, akinek nemcsak tisztaságát adhatja oda, ahnem feleségül is veszi. Most azonban egy férfi 200 millió forintot ajánlott Emese szüzességéért.

"Nem fogadtam el az ajánlatot, de őszintén elgondolkodtam rajta. Megfontolandó, hiszen ahogy a férfi is írta levelében, lehet, hogy ha férjhez is megyek, el fogok válni, vagy élek egy rossz házasságban, amiben megcsalnak, akkor megint csak elpazaroltam a szüzességem. De rendkívül megtisztel, hogy ilyen nagyra becsül" - nyilatkozta a Borsnak Bálint Emese színésznő, aki nemrégiben közölte az országgal, hogy 28 évesen még mindig szűz. Most pedig élete társát keresi, akivel megoszthatja tisztaságát és hátralévő életét egyaránt. A napokban egy férfi 200 millió forintot ajánlott neki szüzességéért, de feleségül nem akarta venni a lányt.

Emese tovább vár a tökéletes férfire Forrás: balintemese.hu

Bálint Emese azt mondja, hogy a férfi szimpatikus volt neki, de kilétét nem akarja felfedni a nyilvánosság előtt. Mindössze annyit árult el róla, hogy 40-60 év közötti örökifjú. Utánanézett az interneten és el tudja róla képzelni, hogy valóban ki tudta volna fizetni ezt az elképesztő összeget. Ő azonban még mindig vár az igazira.

Sokan szexelnek az IKEA áruházaiban: a szekrényekben és ágyakban is csinálják (18+)http://www.life.hu/intim/20180326-sokan-szexelnek-az-ikea-aruhazaiban-a-szekrenyekben-es-agyakban-is-csinaljak.htmlAz IKEA dolgozói sok érdekes dolognak lehetnek szemtanúi, hozzájuk ugyanis a legkülönfélébb emberek járnak. Egyesek csak enni mennek a bútoráruházba, mások pedig azért, hogy szexeljenek a bemutatóágyakban.IntimOrigoNem az orgazmus miatt hangosak a nők az ágyban, hanem a partnerüket manipulálják (18+)http://www.life.hu/intim/20180325-nem-az-orgazmus-miatt-hangosak-a-nok-az-agyban-hanem-a-partneruket-manipulaljak.htmlA nők az ágyban inkább a partnerük manipulálása miatt, mintsem az orgazmus átélése miatt hangosak. IntimTelt idomaival hódít az Instagramon Demi Rose modell: forró fotókhttp://www.life.hu/intim/20180325-telt-idomaival-hodit-az-instagramon-demi-rose-modell-forro-fotok.htmlTelt idomaival kergeti őrületbe a férfiakat a 23 éves modell, Demi Rose, akit lassan 7 millióan követnek az Instagramon. IntimOrigoPamela Anderson hét meztelen nővel találta Hugh Hefnerthttp://www.life.hu/intim/20180325-pamela-anderson-het-meztelen-novel-talalta-hugh-hefnert-playboy.htmlElképesztő sztorit mesélt el Pamela Anderson: elárulta, milyen orgiák zajlottak Hugh Hefner villájában. Intim--Meztelenül pózol Cristiano Ronaldo exe Daniella Chavezhttp://www.life.hu/intim/20180325-meztelenul-pozol-cristiano-ronaldo-exe-daniella-chavez-playmate.htmlA chilei playmate azt állítja, néhány éve a focista szeretője volt, még akkor, amikor az Irina Shaykkal kavart. IntimOrigoNyilvánosan szexeltek fényes nappal: azt hitték, senki nem látja őket (18+)http://www.life.hu/intim/20180324--nyilvanosan-szexeltek-fenyes-nappal-azt-hittek-senki-nem-latja-oket.htmlA LiveLake-re került fel két videó, amelyen egy pár nyilvános helyen szexel. Ő persze nem tudták, hogy akárki megláthatja őket. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.