A 28 évesen is szűz Bálint Emese nemrégiben kezdte el keresni élete társát, akinek nemcsak tisztaságát adhatja oda, ahnem feleségül is veszi. Most azonban egy férfi 200 millió forintot ajánlott Emese szüzességéért.

"Nem fogadtam el az ajánlatot, de őszintén elgondolkodtam rajta. Megfontolandó, hiszen ahogy a férfi is írta levelében, lehet, hogy ha férjhez is megyek, el fogok válni, vagy élek egy rossz házasságban, amiben megcsalnak, akkor megint csak elpazaroltam a szüzességem. De rendkívül megtisztel, hogy ilyen nagyra becsül" - nyilatkozta a Borsnak Bálint Emese színésznő, aki nemrégiben közölte az országgal, hogy 28 évesen még mindig szűz. Most pedig élete társát keresi, akivel megoszthatja tisztaságát és hátralévő életét egyaránt. A napokban egy férfi 200 millió forintot ajánlott neki szüzességéért, de feleségül nem akarta venni a lányt.

Emese tovább vár a tökéletes férfireForrás: balintemese.hu

Bálint Emese azt mondja, hogy a férfi szimpatikus volt neki, de kilétét nem akarja felfedni a nyilvánosság előtt. Mindössze annyit árult el róla, hogy 40-60 év közötti örökifjú. Utánanézett az interneten és el tudja róla képzelni, hogy valóban ki tudta volna fizetni ezt az elképesztő összeget. Ő azonban még mindig vár az igazira.