Pintér Tibor azt állította, fiatalon beleszeretett egy nőbe, akinek vőlegénye végül fegyverrel fenyegette meg őt. A nyilatkozatból azt lehetett sejteni, a tescós rabló volt a fenyegető, de Süveges Péter leszögezte, őnála azon a bizonyos napon nem volt fegyver.

Pintér Tibor saját, túlzó állítása miatt került nagy bajba. A színész azt mesélte, hogy fiatalon beleszeretett a helyettesítő angoltanárába, ám a nőnek vőlegénye volt. A férfi pedig dühében pisztollyal fenyegette meg Pintér Tibort. A Blikk megtudta, hogy ez az illető nem volt más, mint a tescós rabló néven elhíresült süveges Péter. Ám az is kiderült, hogy semmilyen fenyegetés nem történt sem fegyverrel, sem késsel, sem ököllel. Megszólalt az állítólagos angoltanár, aki egyébként a valóságban nem tanított. 

Foghatja a fejét Pintér TiborForrás: Édes Élet

"Tibor nem jól emlékszik a történtekre, hiszen nemhogy pisztolyt, de még egy bicskát sem vett elő Péter és a barátja azon az ominózus napon. Emlékszem, az eset Pápán történt. Péter, a volt vőlegényem valóban megjelent, amikor az autóban ültünk, és kissé indulatosan, de nem támadólag számon kérte Tibort. Ő kiszállt az autóból, leguggolt, és úgy beszélgettek. Miután mindkét fél elmondta az álláspontját, elköszöntek egymástól, kezet fogtak, és mindenki ment a maga útjára" - mondta a Blikknek Patrícia, aki akkor nem volt tanár, ugyanis még ő is csak tanult. Süveges Péter a képviselőjén keresztül kommentálta a történetet. "Mivel Pintér Tibor állításai valótlanok, úgy érzem, bocsánatkéréssel tartozik felém. Sajnos, azt látom, hogy egyesek mindenre képesek azért, hogy öt perc hírnévhez jussanak. Természetesen sem pisztollyal, sem más fegyverrel, de még az öklömmel sem fenyegettem meg a művész urat. Két tanúja is volt az esetnek, akik ezt bármikor megerősítik" - juttata el nyilatkozatát a lapnak a tescós rabló. 

Süveges Péter, azaz a tescós rabló milliókat keresett a börtön elleni pereken


Süveges Péter, vagyis a tescós rabló néven elhíresült bűnöző már milliókat keresett azzal, hogy pereket indít a börtön ellen. Egy helyben ülve tanulmányozza az iratokat, és készíti a beadványokat. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!