Pintér Tibor nem mondott igazat: senki nem fenyegette meg őt fegyverrel

Forrás: Édes Élet -
fenyegetés fegyver Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor azt állította, fiatalon beleszeretett egy nőbe, akinek vőlegénye végül fegyverrel fenyegette meg őt. A nyilatkozatból azt lehetett sejteni, a tescós rabló volt a fenyegető, de Süveges Péter leszögezte, őnála azon a bizonyos napon nem volt fegyver.

Pintér Tibor saját, túlzó állítása miatt került nagy bajba. A színész azt mesélte, hogy fiatalon beleszeretett a helyettesítő angoltanárába, ám a nőnek vőlegénye volt. A férfi pedig dühében pisztollyal fenyegette meg Pintér Tibort. A Blikk megtudta, hogy ez az illető nem volt más, mint a tescós rabló néven elhíresült süveges Péter. Ám az is kiderült, hogy semmilyen fenyegetés nem történt sem fegyverrel, sem késsel, sem ököllel. Megszólalt az állítólagos angoltanár, aki egyébként a valóságban nem tanított.

Foghatja a fejét Pintér Tibor Forrás: Édes Élet

Péter, a volt vőlegényem valóban megjelent, amikor az autóban ültünk

BlikknekMivel Pintér Tibor állításai valótlanok, úgy érzem, bocsánatkéréssel tartozik felém. Sajnos, azt látom, hogy egyesek mindenre képesek azért, hogy öt perc hírnévhez jussanak. Természetesen sem pisztollyal, sem más fegyverrel, de még az öklömmel sem fenyegettem meg a művész urat. Két tanúja is volt az esetnek, akik ezt bármikor megerősítik"

Süveges Péter, azaz a tescós rabló milliókat keresett a börtön elleni pereken


Süveges Péter, vagyis a tescós rabló néven elhíresült bűnöző már milliókat keresett azzal, hogy pereket indít a börtön ellen. Egy helyben ülve tanulmányozza az iratokat, és készíti a beadványokat. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Állítólag Brad Pitt titokban Jennifer Anistonnal találkozgathttp://www.life.hu/sztarok/20180327-allitolag-brad-pitt-titokban-jennifer-anistonnal-talalkozgat.htmlBrad Pitt és felesége, Angelina Jolie 2016-ban jelentették be a válásukat, idén pedig Jennifer Aniston és Justin Theorux tájékoztatták arról az embereket, hogy vége a kapcsolatuknak. A rajongók egy része szomorú volt a szakítások miatt, mások azonban egy új lehetőségtől váltak rendkívül izgatottá: Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt lehet!TV + Sztárok--Deutsch Anita ismét felbukkan a Barátok köztben, visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-deutsch-anita-ismet-felbukkan-a-baratok-koztben.htmlDeustch Anita visszatér a Barátok köztbe. Bartha Zsolt egykori nagy szerelme újra képernyőn lesz.TV + Sztárok--Katalin hercegné egy múzeum patrónusa lesz a szülés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-katalin-hercegne-egy-muzeum-patronusa-lesz-a-szules-utan.htmlKatalin hercegné új tisztséget vállalt, melyet harmadik gyermekének világrahozatala után tölt majd be. A Victoria & Albert Múzeum patrónusa lesz. TV + Sztárok--A Nagy Duett: ezentúl nem a dekoltázsa miatt kerül a címlapokra Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-nagy-duett-ezentul-nem-a-dekoltazsa-miatt-kerul-a-cimlapokra-toth-andi.htmlTóth Andi újra az énekhangjával kerülhet címlapokra, ő is szerepel A Nagy Duettben, párja Rippel Feri lesz. Andi elmondta, mostanában ugyan a színészet volt a középponban nála, de nagyon örül, hogy újra az éneklésé lesz a főszerep. Arról is beszélt az énekesnő, hogy egy, vagy két párja lesz a műsorban.TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: párjáról mesélt Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-nagy-duett-parjarol-meselt-gonczi-gabor.htmlA Tények műsorvezetője, Gönczi Gábor is ott lesz A Nagy Duettben, Erdélyi Tímea színésznő lesz a párja. Gábor elmondta, évtizedek óta zenél, de így sem tartja magát profinak. Azért lesz érdekes az ő párosuk, mert egyikük sem hivatásos zenész: Timi prózai színész, ő pedig egy sikeres partizenekar frontembere. A műsorvezető a Life.hu kamerája előtt mondta el, mit gondol a műsorról, a szereplésről, és arról, miért is tud a bohóckodás mellett is hiteles maradni.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSztárok segítenek Kiss Ramónának, akit hackertámadás érthttp://www.life.hu/sztarok/20180327-sztarok-segitenek-kiss-ramonanak-akit-hackertamadas-ert.htmlÖsszefogtak barátai Kiss Ramónáért, akinek feltörték és letörölték Instagram-oldalát a hackerek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.