Peller Mariann 7 év után visszatér az RTL Klubhoz: ő maga mesélte el

Forrás: Facebook/Peller Mariann -
Reggeli (tévéműsor) Peller Mariann Peller Anna visszatérés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann 7 évvel ezelőtt távozott az RTL Klub képernyőjéről. Most visszatér.

7 évvel ezelőtt távozni kellett a reggeli műsorból Peller Mariannak, egy akkori átszervezés miatt. Most azonban újra eljött az idő: a Reggeli háziasszonyaként láthatjuk őt viszont testvére, Peller Anna oldalán. Mariann nagyon boldog, hiszen annak idején egy csodának élte meg, hogy szinte kezdőként beülhetett egy nagymúltú reggeli műsorba, ahová most ismét visszatérhet.

Peller Mariann visszatér az RTL Klubhoz Forrás: Facebook/Peller Mariann

"Emlékszem, hogy 10 éve, amikor gyakorlatilag még kezdő voltam és beülhettem Csonka Pici és Szujó Zoli mellé a Reggelibe műsorvezetőként, milyen csodálatos érzés volt. Fel se tudtam fogni, hogy ilyen lehetőséget kaptam. Aztán egy átszervezésnek köszönhetően sajnos búcsút kellett mondanom a Reggeli csapatának. Amikor most felhívtak és felkértek arra, hogy a testvéremmel együtt vezessem a Reggelit, majdnem kiugrottam a bőrömből, nagyon boldog vagyok" - mesélte boldogan Mariann.

Deutsch Anita ismét felbukkan a Barátok köztben, visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-deutsch-anita-ismet-felbukkan-a-baratok-koztben.htmlDeustch Anita visszatér a Barátok köztbe. Bartha Zsolt egykori nagy szerelme újra képernyőn lesz.TV + Sztárok--VV Fanni gyilkosa nem az előzetesben lévő B. László: egy médium szerint rossz embert fogtak el a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-vv-fanni-gyilkosa-nem-az-elozeteseben-levo-b-laszlo-mondta-egy-medium.htmlNovember óta tartják fogva B. Lászlót, akit Novozánszky Fanni meggyilkolásával vádolnak. Bár a férfi nem ismerte le tettét, azt azonban nem tagadta, hogy ő vitte el autójával az eszméletlen lány testét. Egy médium szerint nem a férfi a tettes. TV + Sztárok--Kozsónak árvezeik az otthonát: ha nem fizet, elveszik tőle az ingatlanthttp://www.life.hu/sztarok/20180323-kozsonak-arvezeik-az-otthonat-ha-nem-fizet-elveszik-tole-az-ingatlant.html139 millió forintot kellene visszafizetnie Kozsónak ahhoz, hogy megtarthassa otthonát. Amennyiben ezt március 27-ig nem teszi meg, az egyetlen nevén lévő ingatlant is elárverezik a piaci ár töredékéért.TV + Sztárok--Shane Tusup a munkáját is lecsökkentette Hosszú Katinka miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180323-shane-tusup-a-munkajat-is-megfelezte-hosszu-katinka-miatt.htmlShane Tusup még a munkatempóból is visszavett, csak hogy bizonyítsa feleségének, mennyire szereti őt és képes a változásra.TV + SztárokOrigoÚjra jön A Nagy Duett: Takács Nikolas, Tóth Andi, Gönczi Gábor és Wolf Kati is szerepelni fognakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ujra-jon-a-nagy-duett-takacs-nikolas-es-gonczi-gabor-is-szerepelnek.htmlHamarosan ismét elindul A Nagy Duett újabb szériája, amelyben Wolf Kati, Takács Nikolas, Tóth Andi és Gönczi Gábor már biztosan a profi énekesek táborát fogják erősíteni.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoFriderikusz Sándor rádióműsorában szólt be Lilunakhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-friderikusz-sandor-elo-adasban-szolt-be-lilunak.htmlFriderikusz Sándor, ahogy azt a Life.hu is megírta, nem folytatja tovább a Music Fm-en, ugyanis egyik napról a másikra kivették a programból a műsorát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.