Hazugsággal próbálta visszaszerezni volt barátnőjét, Jónás Lindát Damu Roland. A színész közösségi oldalán kért bocsánatot tettéért.

"Sziasztok! Nagyon nehéz szívvel ragadok most „tollat", de a becsület ezt kívánja. Bocsánatot kérek tőled Jónás Linda! Hogy mindenki értse, leírom az okát" - kezdte bejegyzését Damu Roland. A Facebookon közzétett posztra a Bors lett figyelmes. A színész ugyanis féltékennyé akarta tenni exét, így Facebook-oldalán egy másik nővel állította be a "kapcsolatban" státuszt. A kamubarátnő pedig szintén volt kedvesét akarta féltékennyé tenni.

Damu Roland exétől kért bocsánatotFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Linda nem érdemelte meg ezt tőlem. Egy évig volt mellettem és mindig számíthattam rá. Egy év hosszú idő. Nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatunk, de ezt nem érdemelte meg. Sőt!

Tiszteletet és megbecsülést érdemel. Bocsánatot kérek, ha emberi és női mivoltában megaláztam, a gyermekes felelőtlen tettemmel. Kedves Linda! Te vagy a szerelmem. Téged szeretlek! Bocsáss meg nekem, kérlek szépen. Nekem te vagy a legszebb. Te vagy a nő!" - próálta meggyőzni bejegyzésében exét Damu, hogy menjen vissza hozzá.