Megtörtént végre, amire az egész ország várt: újra együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup. Hosszú idő után végre közös fotót posztoltak, amiből az sejthető, hogy a legjobb úton járnak afelé, hogy megoldják problémáikat. Az úszónő őszintén beszélt magánéleti válságárról.

"Te és én a világ ellen" - írta fotójukhoz Katinka, amit pár napja posztolt közösségi oldalára, bejelentve ezzel, hogy minden rendben a házasságában. Sejthető volt, hogy egy ideje már közelednek egymás felé, Katinka ugyanis szüneteltette a válási folyamatokat, és nemrégiben azt is bejelentette, hogy Tusup marad az edzője.

Hosszú Katinka és Shane Tusup kibékültekForrás: Facebook/Hosszú Katinka


Az úszónő egy hete a molcsapat.hu-nak adott interjújában így nyilatkozott:
"Az elmúlt hetekben több dolog tisztázódott az életemben, de azért még sok minden alakulóban van. Az biztos, hogy Shane-nel folytatjuk a közös munkát, és az is, hogy az idén mindenképpen változtatunk a felkészülési meneten. (...) Nehéz időszak áll mögöttünk a magánéletünk miatt, de megpróbáljuk az adott helyzetből a legtöbbet kihozni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az idei év viszonylag üres esztendő az úszásban, hiszen az augusztusi Európa-bajnokság a fő esemény, no meg természetesen a budapesti Világkupa-verseny októberben. (...) Különleges helyzet az enyém, mert bár válság előfordulhat más ember életében is, de általában csak egy területet szokott érinteni, vagy a magánéletet, vagy a szakmait, egyszerre a kettő elég ritkán fordul elő. Nálam most ez történt, nem volt mibe kapaszkodnom. Jó lett volna, ha legalább az egyik terület menekülőt jelenthet, ha például ki tudom úszni magamból a problémákat, de addig, amíg az ember bizonytalan, és önmaga sem tudja, mit szeretne, nyilván nem akar mással edzeni."