Megdöbbentő dolgot állít Elvis haláláról Priscilla Presley

halál Elvis Presley gyógyszerfüggő Priscilla Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvis Presley özvegye, Priscilla azt állítja, hogy a Király halála nem baleset volt.

40 éve már, hogy Elvis Presley 42 éves korában meghalt. Eddig úgy tuduk, hogy 1977-ben hirtelen szívmegállás vetett véget az életének, most azonban az özvegye, Priscilla megdöbbentő dolgot állít: a rock'n'roll királya meg akart halni.

Priscilla Presley egy dokumentumfilmben megdöbbentő dolgot állított. Olyasmit, amiről eddig még sosem beszélt. Szerinte Elvis halála nem véletlen volt, a pop királya meg akart halni. Tisztában volt vele ugyanis, hogy el fogja veszíteni a harcot az elhízottság és a gyógyszerfüggőség ellen.

Elvis Presley, Priscilla Presley és közös gyermekük, Lisa-Marie Presley Forrás: Origo

„Tudta, hogy mit tesz" - mondta Priscilla a HBO dokumentumfilmjében (Elvis Presley: The Searcher), ami április 14-én került adásba Amerikában. „Az emberek azt kérdezik, miért nem tett senki semmit. De ez nem igaz. A hozzá legközelebb álló emberek próbálkoztak, de Elvisnek nem lehetett csak úgy megmondani, hogy mit tegyen. Ilyet nem tehettél, különben repültél."

A National Enquirer szerint Elvis tervezte a halálát, ugyanis búcsúleveleket írt. „Hosszú pihenőre van szükségem" - írta az egyik ilyen levélben, egy másikban pedig azt állította, elege van az életből.

Priscilla szerint a hadseregben eltölött idő a felelős Elvis drogfüggőségéért, legfőképpen a németországi idők viselték meg:
„Gyógyszereket adtak ott a katonáknak, hogy ébren tudjanak maradni. Voltak olyan hadműveletek, amiket éjszaka hajtottak végre, ilyenkor tablettákat kaptak a katonák. Nála is így kezdődött."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.