Hódi Pamela baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apró baleset érte Hódi Pamelát. Kislánya okozta.

"Annyira szeretgetett, hogy belekönyökölt a számba, és még vérzett is , de szerencsére Natkó mindenhez ért, úgyhogy meggyógyított" - írta Instagram-oldalán a modell.

Közös fotót posztolt három testvérével Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20180401-kozos-fotot-posztolt-harom-testverevel-majka-az-instagramra.html24 évvel ezelőtti képüket osztotta meg az Instagramján Majka. A műsorvezetőnek három testvére van. TV + Sztárok--Csúnyán megtréfálták Növényi Norbertethttp://www.life.hu/sztarok/20180401-csunyan-megtrefaltak-novenyi-norbertet-slager-fmen.htmlA húsvétra való készülődés jegyében tojást fújtak a Sláger Reggel műsorvezetői. A művelet azonban nem mindenkinek ment gördülékenyen, Növényi Norbertet ugyanis megtréfálták kollégái.TV + Sztárok--Psota Irén, színészlegenda naplójában írt gyötrelmes és szenvedésekkel teli életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-psota-iren-naplojaban-irt-gyotrelmes-es-szenvedesekkel-teli-eleterol.htmlMinden idők egyik legünnepeltebb és legtehetségesebb színésznője, Psota Irén naplójában írta le szenvedéseit és mindennapi küzdelmeit. Szívszorító vallomás.TV + Sztárok--Most már biztos: szakított Nádai Anikó és VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180331-szakitott-nadai-aniko-es-vv-aurelio-most-mar-biztos.htmlKét napja röppent fel a hír, hogy Nádai Anikó és VV Aurelio szakítottak. Mindkét celeb eltüntette a szerelmes fotókat a közösségi oldalakról, csak azok maradhattak, amin baráti társaságban szerepelnek. TV + SztárokOrigoNagy Duett: Megborzongott Pumped Gabo hangjától Marcellinahttp://www.life.hu/sztarok/20180330-nagy-duett-megborzongott-pumped-gabo-hangjatol-marcellina.htmlAz énekesnő, Marcellina megijedt, amikor kiderült, a Nagy Duettben - a táncáról egykor elhíresült - Pumped Gabóval kell színpadra állnia. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa Palvin Barbival szurkolt Dzsuzsák Balázsnak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-demcsak-zsuzsa-palvin-barbival-szurkolt-dzsuzsak-balazsnak-foto.htmlDemcsák Zsuzsa és Palvin Barbi együtt izgultak a magyar válogatottért. Ennyire jóban vannak?TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.