Sárkánnyá operáltatta magát Eva Tiamat Medusa

operáció bankár Sárkány Eva Tiamat Medusa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A texasi Eva Tiamat Medusa kisebb vagyont költött arra, hogy sárkánnyá operáltassa magát. Átalakulása körülbelül 60 ezer dollárba, azaz 15 millió forintba került. Gyerekkori álmát váltotta valóra, mindig is sárkányként akart élni.

Eva sokáig Amerika egyik legnagyobb bankjának alelnöke volt. Az életét az változtatta meg, hogy pár évvel ezelőtt HIV-vel diagnosztizálták. Ekkor jött rá, hogy milyen rövid az élet, és elhatározta, hogy már csak az álmainak él, és megkezdte az átalakulást - írja a 24.hu a VT nyomán.

„Nyolc szarvacska van a homlokomban, a füleimet eltávolították, az orromat alaposan átszabták, a legtöbb fogamat kihúzták, a szemeim fehér részét átszínezték, a nyelvemet kettévágták, a mellkasomat és a csuklómat pedig hegtetoválások borítják" - mondta Eva.


A nő életében a fordulópontot azt hozta el, hogy ötéves korában a szülei elhagyták, és állítása szerint egy csörgőkígyócsaládban született újjá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.