Sírva ébredt Istenes Bence: "Próbálok erős maradni"

Csobot Adél Istenes Bence utazás Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence két hét múlva megint útnak indul. Kezdődik a forgatás, ő lesz a Survivor újabb szériájának műsorvezetője. Az pedig már most megviseli a fiatal apukát, hogy távol kell lennie a családjától.

„Ma sírva keltem... épp Natantól búcsúztam álmomban, mert indultam Survivort forgatni..." - írta Bence az Instagramon a fotóhoz, amelyen felesége csókolja éppen. „Tudjátok, tavaly tudatosult bennem igazán a majdnem két hónap forgatás alatt, h mennyire fontos számomra a családom, h milyen jó a technikai kütyük nélkül és h a nomádságban, szegénységben is milyen boldogan élnek az emberek és mennyire szeretik egymást. Megfogadtam, h változtatok az életemen. Aztán hazajöttem és ezt részben elfeledtették velem a civilizált, rohanós hétköznapok. Viszont 2 hét múlva újra indulok 50 napra és már most nagyon megvisel. Próbálok erős maradni és megérteni, h mit akar nekem tanítani a jóisten ezzel, de nagyon nehéz. Szeressétek egymást és éljétek meg a pillanatokat!!!"



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.