Rippel Feri Tóth Andi partnere lesz a TV2 Nagy Duett című műsorában, és előreláthatólag nagyon meg fogják érteni egymást: az artista bevallotta, neki nőként is bejön Tóth Andi. 

Pont olyan személyiség kell Rippel Feri mellé, mint amilyet kapott a TV2 Nagy Duett című műsorában. Tóth Andi lesz a párja, és az artista bevallotta, nagyon örül az énekesnőnek, de azért valószínűleg lesznek problémáik is egymással, hiszen Feri nem szereti, ha dirigálnak neki, pedig ez elkerülhetetlen lesz, hiszen ő nem tud énekelni.

Rippel Ferinek tetszik Tóth Andi"Forrás: Facebook/Mokka "

"Mellém egy nagyon dinamikus ember kell, aki fel tudja venni azt a ritmust, fiatalos lendületet, amiben én élek. Azt, hogy Tóth Andi tényleg a zsánerem, egy fiatal kis bombázó, de ebben a kapcsolatban azért lesznek nehézségek, itt ugyanis ő lesz a főnök. Ezt azért nem viselem jól, be kell vallanom, nagyon ritka helyzet az olyan, amikor valakit hagyok, hogy dirigáljon nekem" - árulta el a BlikknekRippel. Természetesen a színpadi kémián kívül köztük nem lesz más, hiszen Rippel Ferinek két hónapja komoly kapcsolata van. Viki még nem féltékeny, mert nem tudja, mennyi időt kell együtt töltenem Andival. Én azonban már láttam a beosztást. A kedvesem ugyan fiatal, de agilis, érti a testet, ami nekem nagyon fontos, szép, jó vele az eltöltött idő, működik a kémia. Figyel rám, még az éneklésemet is el tudja viselni, ami azért nagy dolog, mert engem még egy japán karaokebárból is kidobtak egyszer a hangom miatt" - árulta el az artista, aki nemcsak tanulni akar Tóth Anditól, tanítana is neki valamit. Andi nagyon szimpi nekem, dögös, vicces, vagány csaj, aki, ha kell, pofázik, ha nem, akkor is. Ebben a lányban nagyon sok lehetőség van, és ha most elkezd jobban figyelni magára, akkor rengeteg mindenre lehet képes. Mondtam is neki, hogy nem véletlenül sodorta mellém az élet, tanuljon ő is tőlem, egészséges, tudatos életet" - árulta el Rippel.