Halott egeret talált a kólásüvegben egy argentin férfi: videó

állat egér kóla tetem Coca Cola argentin Coca-Cola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy argentin férfi, Diego Pereyra úgy gondolta, érdemes bekapcsolnia telefonja kameráját azért, hogy megörökítse: egeret talált egy bontatlan Coca-Colás flakonban. A videó szélsebesen terjed a neten.

Egeret talált egy bontatlan Coca-Colás flakonban az argentin Diego Pereyra, aki úgy gondolta, érdemes videóra vennie az esetet. Egy sárga vödörbe üríti az üveg teljes tartalmát és, ami hátra marad valóban nem mást, mint egy elpusztult kisegér - írja a Dailystar.

Az mindenesetre rejtély, hogyan került az állat az üvegbe, lévén, hogy sokkal nagyobb, mint a flakon szája. Valljuk be, a videót látva sokunkban felderengnek édesanyánk szavai arról, hogy a kóla bizony nem a legegészségesebb dolog a világon.

A Honvédelmi Minisztérium közleményt adott ki Zacher Gábor ügyébenhttp://www.life.hu/news/20180404-a-honvedelmi-miniszterium-kozlemenyt-adott-ki-zacher-gabor-ugyeben.htmlA Honvédelmi Minisztérium tisztázta, mi is az igazság Zacher Gábor lemondását illetően. A közleményt az MTI-hez juttaták el, változtatás nélkül közöljük azt.News--Zacher Gábor mégsem mondott le a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetéséről? http://www.life.hu/news/20180404-zacher-gabor-lemondott-nem-o-lesz-a-honvedkorhaz-surgossegi-osztalyanak-vezetoje.htmlTöbb olyan hír is megjelent mostanában, amely szerint egyes betegeket nem láttak el a Honvédkórház sürgősségi osztályán. Egy újabb halálesettel végződött ügy nyilvánosságra kerülése után felajánlották Zacher Gábornak a lemondást, ő pedig elfogadta, a zoom.hu.nak azonban azt nyilatkozta, ő nem tud a lemondásáról. News--Mácsik Zoltán eltűnt családapát helikopterekkel keresi a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20180404-macsik-zoltan-eltunt-csaladapat-helikopterekkel-keresi-a-rendorseg.htmlA mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán gyanús körülmények között tűnt el húsvét hétvégéjén. A rendőrség helikoptereket is bevet a nyomozásnál, a családja pedig magánnyomozót is fogadott. Úgy tánikelrabolták, utoljára a Győrhöz közeli Abdán látták egy benzinkútnál. News--Cenzúrázták a nő videót, ezért lövöldözött a Youtube székházábanhttp://www.life.hu/news/20180404-cenzuraztak-a-no-videot-ezert-lovoldozott-a-youtub-szekhazaban.htmlNem minősítették terrorcselekménynek a keddi lövöldözést, mely a Youtube San Burno városában található székházában történt. A nőnek személyes okai lehettek, a videómegosztó oldal ugyanis cenzúrázta az általa feltöltött videókat. News--Időjárás: megérkezett a tavaszias meleg és a napsütéshttp://www.life.hu/news/20180404-idojaras-megerkezett-a-tavaszias-meleg-es-a-napsutes.htmlA fagyos hideg és az esős, szeles idő után örülhetünk, ugyanis valóban megérkezett a tavasz: a héten napsütés és kellemes idő vár mindenkire. News--Egy nő lövöldözött a YouTube kaliforniai székházábanhttp://www.life.hu/news/20180404-egy-no-lovoldozott-a-youtube-kaliforniai-szekhazaban.htmlLövöldöző miatt riasztották a rendőrséget kedden a YouTube fájlmegosztó honlap kaliforniai székházához. Az incidensnek több sebesültje van - jelentették hírügynökségek. Egy támadó volt, egy nő, aki az épületen belül lőtt rá több emberre, majd halálos lövés érte őt, a rendőrség szerint valószínűleg öngyilkosságot követett el. Hét embert sebesített meg, egyikük válságos állapotban van. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.