Justin Theroux és Emma Stone egyre közelebb kerül egymáshoz

válás Justin Theroux szerelem Emma Stone Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár egyelőre tagadják, hogy bármi lenne közöttük, láthatóan jól kijön egymással Jennifer Aniston exférje, Justin Theroux és Emma Stone.

Egyre több időt tölt együtt Justin Theroux és Emma Stone. Tagadják, hogy szerelem lenne közöttük, legutóbbi közös fotójukhoz is azt írták, hogy „legjobb barátok", ugyanakkor sokan tudni vélik, hogy Jennifer Aniston igencsak megsértődött, amikor megtudta, hogy a párizsi divathéten exférje közel került a szép színésznőhöz.

Ő maga szépen csendben éli az életét a válás óta, ezért különösen zavarta, amikor meglátta a fotókat Justinról és Emmáról." – nyilatkozta egy névtelen forrás a RadarOnline-nak.

Persze érthető, ha Jennifer Aniston nem örül annak, ha Justin továbblépett, hiszen még két hónapja sincs, hogy hivatalos közleményben tudatták válásukat.

Justin Theroux Emma Stone-ba szeretett bele? Forrás: AFP/John Lamparski

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.