Új műsorvezető az RTL Klub Reggelijében: Papp Gergő Pimaszúr visszatér

Forrás: RTL Klub -
Papp Gergő Pimaszúr műsorvezető Reggeli RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető új munkát kapott, ezért kell elválnia családjától.

Pimaszúr az RTL Klub reggeli műsorának műsorvezetője lett, ez pedig az jelenti, hogy a család budapesti lakásában kell élnie. A műsorvezeteő felesége, Judit, és 11 fiuk, Ábel a Balatonnál marad, ahova pár hónapja költöztek. Gergő és felesége az elmúlt négy évben együtt dolgoztak, közösen készítették a Pimaszúr átcuccol című műsort, éppen ezért jól esik most egy kicsit pihentetni a közös munkát.

Papp Gergő és felesége, Judit egy ideig csak hétvégente lakik együtt Forrás: RTL Klub

"Négy év nagyon hosszú idő egymás mellett a munkában, így nem is bántuk, hogy leálltak a forgatások. Valójában már éppen kezdtem azon gondolkodni, hogy szakmát váltok és az internet irányába indulok el, amikor megcsörrent a telefonom és megkerestek a műsor készítői, hogy lenne-e kedvem a Reggeli műsorvezetőjeként dolgozni. Örültem a felkérésnek, már hiányzott a forgatások hangulata" - árulta el a Blikknek Papp Gergő, aki Kiss Ramóna mellett kezd majd.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.