A VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított személy férfi családtagjaitól levették a DNS-mintákat. Erre azért volt szükség, mert a vádlott autójában talált kötélen ismeretlen DNS-t találtak, és felmerült a gyanú, hogy egy családtagé lehet.

Hónapok óta nyomoz a rendőrség VV Fanni meggyilkolásának ügyében. Ami biztos, hogy egy bizonyos B. László vitte el a lányt a lakásból, aki akkor már vagy halott, vagy csupán eszméletlen volt. A férfi autójában talált véres kötélen megtalálták VV Fanni és a gyanúsított DNS-ét, valamint egy harmadik, ismeretlen személyét. A gyanúsított nagyapja felismerni vélte a kötelet, ezért a nyomozók úgy gondolták, érdemes DNS-mintát venni a férfi családtagoktól, köztük a vádlott egykori ügyvédjétől is, mivel ő is családtag, ezért el is tiltották a védelemtől. A mintavétel már meg is történt.

VV Fanni meggyilkolásával vádolt személy családtagjaitól levették a DNS-mintákatForrás: RTL Sajtóklub

"A papa DNS-e nem egyezett a kötélen találttal. Kedd délelőtt tőlem is mintát vettek, de az eredményre – aminél 101 százalék, hogy nem lesz velem egyezés – még heteket, akár hónapokat is várni kell. A teória azonban, miszerint a kötél a családé, már rég megdőlt" - mondta a Borsnak dr. Brodmann Péter, aki azt is elárulta, unokaöccse rosszul érzi magát az előzetesben. Az ügyről pedig azt nyilatkozta, szerinte a drog mindennek a kulcsa. Az köztudott, hogy VV Fanni lakásában kutyával is kutattak, így akadtak rá egy kávéspohárra, melyben nagy valószínűséggel tudatmódosító szer volt. "Ahol megjelenik a kábítószer, ott hivatalból feljelentést kell tenni, és nyomozás indul, kitől, hol, mennyiért vette az anyagot, és elindul a drogkereskedelem felszámolása. Nyilván aki Fanninak kábítószert adott, bajba került volna, és ezt el akarták kerülni. László rosszkor, rossz helyen, rossz döntést hozott. Egyszerűen hülye volt. Elhitte, hogy olyan helyre viszi, ahol segítik majd Fannit" - mondta az ügyvéd. 

Ezért vihette a gyanúsított VV Fanni testét Siófokra, majd Dunaújvárosba


VV Fanni gyilkosságának ügyében még nagyon sok a kérdés. Még mindig nem tudják, hol van a holttest, ahogy azt sem, miért vitte el a gyanúsított VV Fanni testét előbb Siófokra, majd Dunaújvárosba. Egy büntetőjogász elmélete szerint segíteni akart a lánynak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!