Húsz éve indult Lagzi Lajcsival a Dáridó, elárulta a kulisszatitkokat

Forrás:RTL Klub -
Zámbó Jimmy Galambos Lajos Thalia nosztalgia Chris Rea Romantic Dáridó Hofi Géza Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1998-ban indul az egyik legsiekresebb tévéműsor, a Dáridó. Adásról adásra rengeteg produkcióval kápráztatták el a nézőket, olyan hírességek is megfordultak a színpadon mint Zámbó Jimmy, Thalia vagy épp Chris Rea. Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi a 20 éve indult műsor kulisszatitkairól mesélt.

Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi minden idők egyik legsikeresebb televíziós műsorát vezette. A Dáridó épp 20 évvel ezelőtt indult. Ebből az alkalomból a Story Magazinnak mesélt a kulisszatitkokról.

Sok művész karrierje indult el a Dáridó című műsorban, ott találkozhattak a nézők először például a Romatic együttessel, de a komolyzene is teret kapott. Szerepelt például Bódi Guszti és a nagyecsedi feketeszemek, Mága Zoltán vagy épp Gregor József.

Lagzi Lajcsi egy ország kedvence lett a Dáridóban Forrás:RTL Klub

A Rosalinda és a Marimar című szappanoperákból ismert színész és énekesnő Thalia például magángéppel érkezett Budapestre. Annyira jól érezte magát a forgatáson, hogy folyton a repülőtérre telefonált, hogy maradna még. Így délután 3 óra helyett éjfélkor szállt csak fel.

Galambos Lajos azt is elmesélte, hogy a sztárallűröktől mentes Chris Rea taxival érkezett a stúdióba, a portás pedig nem ismerte fel, és nem akarta bementeni. Végül az egyik szerkesztő mentette meg a helyzetet, aki véletlenül arra járt.

Hofi Gézát is többször győzködte Lagzi Lajcsi, azonban két új autó árát is visszautasította. "Rajtatok röhögünk minden este a Mikroszkóp Színpadon. Ezek után menjek oda én is?" - idézte fel a humorista szavait Lagzi Lajcsi.

Azt is elárulta, hogy a vilgásztárok akkor még ingyen érkeztek Magyarországra, mindössze a szállást és az útiköltséget kellett a csatornának állnia. A világhíró görög énekes, Demis Roussos pedig hölgy társaságot szeretett volna szállodai szobájában fogadni. Lajcsi - mint mondta - nem tudott ebben segíteni, de Zámbó Jimmy igen. Aki egyébként maga is volt a műsor vendége. Egy dobozból bújt elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.