1998-ban indul az egyik legsiekresebb tévéműsor, a Dáridó. Adásról adásra rengeteg produkcióval kápráztatták el a nézőket, olyan hírességek is megfordultak a színpadon mint Zámbó Jimmy, Thalia vagy épp Chris Rea. Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi a 20 éve indult műsor kulisszatitkairól mesélt.

Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi minden idők egyik legsikeresebb televíziós műsorát vezette. A Dáridó épp 20 évvel ezelőtt indult. Ebből az alkalomból a Story Magazinnak mesélt a kulisszatitkokról. 

Sok művész karrierje indult el a Dáridó című műsorban, ott találkozhattak a nézők először például a Romatic együttessel, de a komolyzene is teret kapott. Szerepelt például Bódi Guszti és a nagyecsedi feketeszemek, Mága Zoltán vagy épp Gregor József.

Lagzi Lajcsi egy ország kedvence lett a DáridóbanForrás:RTL Klub

A Rosalinda és a Marimar című szappanoperákból ismert színész és énekesnő Thalia például magángéppel érkezett Budapestre. Annyira jól érezte magát a forgatáson, hogy folyton a repülőtérre telefonált, hogy maradna még. Így délután 3 óra helyett éjfélkor szállt csak fel. 

Galambos Lajos azt is elmesélte, hogy a sztárallűröktől mentes Chris Rea taxival érkezett a stúdióba, a portás pedig nem ismerte fel, és nem akarta bementeni. Végül az egyik szerkesztő mentette meg a helyzetet, aki véletlenül arra járt. 

Hofi Gézát is többször győzködte Lagzi Lajcsi, azonban két új autó árát is visszautasította. "Rajtatok röhögünk minden este a Mikroszkóp Színpadon. Ezek után menjek oda én is?" - idézte fel a humorista szavait Lagzi Lajcsi. 

Azt is elárulta, hogy a vilgásztárok akkor még ingyen érkeztek Magyarországra, mindössze a szállást és az útiköltséget kellett a csatornának állnia. A világhíró görög énekes, Demis Roussos pedig hölgy társaságot szeretett volna szállodai szobájában fogadni. Lajcsi - mint mondta - nem tudott ebben segíteni, de Zámbó Jimmy igen. Aki egyébként maga is volt a műsor vendége. Egy dobozból bújt elő.