Négyéves kisfia édesanyját vette feleségül a legendás zenekar, a Piramis frontembere. A 70 éves Závodi János a legnagyobb titokban nősül, még a barátainak sem szólt arról, mire készülnek.

Barátai soha nem gondolták, hogy Závodi János valaha feladja a szabadságát, de úgy tűnik, 70 évesen a zenész már kész feladni az agglegénylétet. A Piramis frontembere ugyanis megházasodott, méghozzá a legnagyobb titokban. Négyéves kisfia anyját vette el, az esküvőről azonban két tanún kívül senki nem tudott: a barátok is csak utólag értesültek.

Závodi János megházasodottForrás: MTI/Beliczay László

"Délelőtt volt az esküvőm" - ezzel hívta fel egyik barátját aznap Závodi János, mások pedig felesége, Anita Facebook-bejegyzéséből értesültek a házasságról. "Titokban akartam tartani a dolgot, senkinek nem szóltam. Gondoltam, ketten a két tanúnkkal beugrunk a hivatalba, aztán jöjjön, aminek jönnie kell" - mesélte a Story Magazinnak a zenész, ám az esküvő után mégis szólt pár barátjának, hogy igyanak együtt valamit. "Ettünk, iszogattunk... A nászéjszaka elmaradt. Hát így alakult az én kis esküvőm" - mondta a zenész.