Nem mutatja meg feleségét Ambrus Attila

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
házasság feleség viszkis rabló Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila élete rendbejött, keramikusként él, és az életéről készült film is sikeres: azt vallja, a változáshoz soha nem késő. Közönségtalálkozóra jár, ahol rendszeresen elmondja, minden mélységből fel lehet állni. Megnősült, bár feleségét soha nem láthatjuk. 

"Bármire képesek vagyunk, ezért is lehetünk az evolúció csúcsán. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Hat éve szabadultam, tizenhárom évet ültem és újrakezdtem. Bebizonyítom, vissza lehet illeszkedni a társadalomba, lehet keményen dolgozni. Az elmúlt héten négyezer kilométert mentem, előadásokra és találkozókra, ahova meghívtak" - nyilatkozta.

Attila a szabadulás után ismerte meg szerelmét, akivel három éve össze is házasodtak. "Az én feleségem tabu. Olyan, mint Columbo felesége. Mindenki tudja, létezik, de senki sem látja" - mondta a Borsnak Attila.

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.