A temetés fotóit nézegetve bukkant Tahi Tóth László özvegye arra a férfira, aki kísértetiesen hasonlít férjére. Közösségi oldalán kérte, hogy segítsenek neki megtalálni a rejtélyes idegent, ami sikerült is. 

"Kérlek, osszátok meg! Egy rendhagyó nyomozásra invitállak benneteket. Keresem, hogy ki lehet ez az ismeretlen férfi, aki megjelent férjem, Tahi Tóth László temetésén, és aki megszólalásig hasonlít Lacira... Köszönettel, Szilvia" - idézi Tahi Tóh László özvegyének, Szilviának bejegyzését a Bors. A nő ugyanis azt a férfi kereste, aki a színész temetésén részt vett, és szinte kísértetiesen hasonlított rá. A temetésről készült fotókon vette észre az idegent.

A színész temetésén bukkant fel a hasonmásFotó: Mudra László - Origo

A lapnak elmondta, hogy rengetegen segítettek neki, így végül rátalált a hasonmásra. "Egész nap nyomoztunk. Hihetetlen, hogy mennyien segítettek megtalálni a rejtélyes ismeretlent, aki ennyire hasonlít a férjemre. Szerencsére sikerült megtalálnunk, Mihálynak hívják. Remélem, később többet is megtudunk róla" – mondta Szivia, aki úgy gondolja, nem elképzelhetetlen, hogy felvegye a férfival a kapcsolatot.