Fülöp-szigetek szörny tintahal halászat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy közel két és fél méter hosszú furcsa tengeri lényt húzott ki egy halász a tengerből a Fülöp-szigeteken.

Csodájára járnak annak a különös vízi lénynek a falubeliek, amit a Fülöp-szigeteki Tawi-tawinál fogott ki egy halász a tengerből. A Mirror azt írja, a lakosok tejesen megdöbbentek, amikor sikerült kihúzni a közel két és fél méter hosszú, 45 centiméter széles halfélét. Ránézésre tintahalnak vélték, de ekkorát még soha senki nem látott.

Gyönyörű tintahal, világos és fehér színű. Egészségesnek tűnik, ráadásul fiatalnak, biztosan remek íze lesz a húsának" – mesélte az egyik helyi azelőtt, hogy elfogyasztották volna az állatot.

Szabi, a pék: "Én a kemence mellett, sapkában érzem jól magam" http://www.life.hu/sztarok/20180405-szabi-a-pek-nalunk-nem-kerul-a-kukaba-kenyer.htmlA VIASAT3-on futó Ide süss! széria egyik zsűritagja az a Szabadfi Szabolcs lett, aki a legjobb hazai pizzakészítő, és kreációival még a leghíresebb olasz pizzakészítőjét, Graziano Bertuzzót is levette a lábáról. Pékségeiben mindig valami újdonságon töri a fejét, napi 12-14 órát tölt munkával, de hiába az újabb és újabb szakmai siker és elismerés, vasárnaponként még mindig kijár a piacra árulni. Hogy miért? Olvassátok el! TV + SztárokOrigoMegvan a napja: ekkor vonul vissza végleg Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180409-ekkor-vonul-vissza-vegleg-schobert-norbi.html25 év után befejezi Schobert Norbi: nem tart több órát.TV + Sztárok--Fejős Éva cáfolta, hogy válságban lenne a házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180409-fejos-eva-cafolta-hogy-valsagban-lenne-a-hazassaga.htmlFejős Éva végre reagált a korábbi pletykákra: továbbra is minden rendben közte és gyermekének édesapja között. TV + SztárokOrigoMádai Vivien lett a Playboy múzsája, de nem meztelenkednehttp://www.life.hu/sztarok/20180409-madai-vivien-lett-a-playboy-muzsaja-de-nem-meztelenkedne.htmlA Playboy magazin díjátadójának Múzsa kategóriáját Mádai Vivien műsorvezető nyerte múlt héten csütörtökön. Vivi elmondta, mit gondol a múzsaságról, és azt is elárulta, hogy vetkőzne-e, ha felkérés érkezne.TV + Sztárok--Hódi Pamela egy rejtélyes férfiról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180409-hodi-pamela-egy-rejtelyes-ferfirol-posztolt-szerelem.htmlRejtélyes fotót posztolt közösségi oldalára Hódi Pamela. Sokan arra következtetnek belőle, hogy új szerelme van. TV + Sztárok--Mohamed próféta leszármazottja lehet II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20180409-mohamed-profeta-leszarmazottja-lehet-ii-erzsebet.htmlMarokkói történészek 43 korábbi generációt megvizsgálva arra a következtetésre jutottak, hogy II. Erzsébet Mohamed próféta leszármazottja lehet.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.