Párkapcsolati krízissel indul a Feleségek luxuskivitelben második évada a VIASAT3 csatronán: Fecsó ultimátumot adott Luxus Viviennek.

A férfi nem tudta elfogadni Vivi kedvencét, a törpemalacot, ez pedig állandó feszültséghez vezetett a családban. A luxusfeleség a kislányát ajándékozta meg karácsonyra a különleges állattal.

Vasvári Vivien, a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat szereplője ultimátumott kapott párjátólFotó: Polyák Attila - Origo

"Fecsó nem szereti Röfit, mert jelenleg nem szobatiszta, azaz állandóan bepisil, bekakil. Emiatt elég sok a konfliktus, főleg, mivel az elmúlt hónapokban egyébként sem tudta elfogadni mint kis kedvencet. Kiborítja, hogy a nap huszonnégy órájában röfög, emelett elég akaratos is, ha nem az van, amit ő szeretne, akkor túrni kezd az orrával. Ráadásul Fecsót aggasztja, hogy ha megszületik a kisfiunk, malacürülék fogadja a lakásban" - meséli Vivi.

Vivien hiába győzködte Fecsót, hogy ez a malac is csak olyan, mint egy kutyus, a ház ura nem ért egyet vele, meggyőzhetetlen, így ultimátumot adott: vagy ő, vagy a malac. Még nem tudjuk, hogy Vivi kit választott, de a családi béke érdekében hajlik a kompromisszumra - írja a Blikk.