Harry herceg helyett Ed Sheeran fotója került Meghan Markle mellé a porcelántányérra

esküvő királyi család Meghan Markle Harry herceg Ed Sheeran porcelán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi esküvők környékén rengeteg olyan ajándéktárgyat dobnak piacra, amelyek örök emléket jelenthetnek a királyi család rajongóinak. Most, Harry herceg és Meghan Markle esküvője előtt sem történik ez másként, de egy kis hiba csúszott a gépezetbe. A vőlegény helyett ugyanis az énekes, Ed Sheeran fotója került egy porcelántányérra.

Nem tudni, hogy mekkora tételben rendelte meg az eladó azokat a porcelántányérokat, amelyeket Harry herceg és Meghan Markle esküvője alkalmából akart árusítani emléktárgyként. Első ránézésre semmi különös nem látszik a kissé túldíszített tányéron, azonban ha jobban szemügyre vesszük, kirobban belőlünk a nevetés.

Meghan Markle-ről sikerült egy előnyös fotót választaniuk a gyártóknak, Harry herceg helyett azonban az énekes, Ed Shareen néz vissza ránk - írja a Daily Star. Vajon mit szól ehhez a királyi pár?

Valljuk be, elég meglepő látvány Forrás: Etsy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.