Schobert Lara először szólalt meg azután, hogy feloszlatták azt a tömeget, ami pár napja érte és még néhány tinisztárért gyűlt össze az egyik budai bevásárlóközpontban.

Pár napja ki kell üríteni a Mammut 2-t, mert a vártnál jóval többen jelentek meg egy tiniknek meghirdetett közönségtalálkozón. A Muser Show-ra állítólag közel 10 ezren mentek el, ennyi ember pedig érthető módon nem fért el a bevásárlóközpontban. A kezelhetetlen tömeget végül az utcára vezették ki és feloszlatták.

A tinik szerették volna látni kedvenceiket, a tátogós műfaj hazai sztárjait, például Schobert Larát, ám hiába mentek el, csalódottan kellett távozniuk a helyszínről. Rubint Réka lányával most a TV2-ben mesélt az ominózus napról.

Nem számítottunk ekkora tömegre, mert mi már tartottunk ilyen közönségtalálkozókat, és akkor maximum 400-500 ember gyűlt össze, ami kezelhetőbb, mint a hétvégi ötezer. Nagyon meg is ijedtünk, mert mi nem akartuk abbahagyni ezt a rendezvényt. Benn fotózkodtunk és adtuk az autogramokat, amikor egyszer csak közölték, hogy ennek most vége, pedig én akkor még csak negyed órája voltam ott, tehát szinte még semmit nem csináltunk" – mesélte a műsorban Lara, majd édesanyja hozzátette, szívesen részt venne a következő rendezvény szervezésében, hiszen neki ebben már van bőven tapasztalata.