Segítséget kér a rendőrség: ismeretlen, elhunyt férfi találtak Budapesten

rendőrség halott hulla ismeretlen azonosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április elsején, az V. kerületben egy halott férfit találtak a járókelők, iratok nem voltak nála. A rendőrség a lakosság segítségét kéri az azonosításhoz.

A férfi körülbelül 30 - 35 éves, 186 cm magas, sovány testalkatú. Különös ismertetőjegye a homloka bal oldalán lévő fél centiméteres heg. A férfi a halálakor fekete-szürke kockás kabátot, barna színű mellényt, fekete-szürke melegítő felsőt, fekete pulóvert, fekete pólót, kék farmernadrágot és fekete cipőt viselt. Az elhunyt személy a csuklóján egy szegecsekkel kivert fekete bőr karkötőt, a nyakában egy fekete műanyag gyöngyökből kialakított nyakláncot, jobb kezének gyűrűs ujján egy szürke fémből készült karikagyűrűt viselt, zsebében egy fekete bőr kulcstartón 2 darab lakatkulcs és egy kis lakat volt - írta a Police.hu.

Segítséget kér a rendőrség: ismeretlen, elhunyt férfi találtak Budapesten Forrás: Police.hu


A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a képen látható ékszerek alapján a férfi azonosításában segíteni tud, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Segítséget kér a rendőrség: ismeretlen, elhunyt férfi találtak Budapesten Forrás: Police.hu




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.