Szecsődi Kari nagyon ráijesztett rajongóira, egy aggasztó poszttal, melyben azt írja, összeomlott. A szöveghez egy fotót is tett közzé, melyen a szájánál egy nagy seb látható. Azóta letávolította a fotót.

Szecsődi Kariért aggódnak most nagyon a barátai és rajongói, ugyanis egy nagyon aggasztó posztot tett közzé. Azt írja, teljesen összeomlott. A szövegből sejthető, hogy talán szakítás állhat a dolgok hátterében, de biztosat nem lehet tudni. Különösen nyugtalanító, hogy a poszthoz egy olyan fotót tett közzé, melyen nagy seb látható a szájánál. Megrohamozták az aggódó kommentek, de Kari senkinek nem válaszolt. A posztot azóta eltávolította a fotóval együtt, de a következők álltak benne.

Szecsődi Kari összeomlott"Forrás: Faluhelyi Fanni/Life.hu "

„Tudjátok, mi fáj a legjobban, ha összetörik a szíved? Nem tudsz visszaemlékezni rá, milyen jó volt előtte... Ne foglalkozz vele, ha vitatkozok veletek, attól félj, amikor már nem teszem, mert az azt jelenti, hogy már nincs miért harcolni. A közösségi oldalakon egy filteren keresztül próbáljuk mutatni, hogy mennyire boldogok vagyunk! Most befejeztem, teljesen összeomlottam" - írta Kari.