Sokan nagyon szeretnének szülőkké válni, de előfordul, hogy a saját gyermek, vagy a természetes úton történő szülés egyszerűen nem akar összejönni. Mindegy, hogy civilről, vagy ismert emberről van szó, ugyanúgy megvisel mindenkit a vetélésekkel és hiábavaló próbálkozásokkal járó fájdalmas időszak. Vannak, akik le is mondanak a gyerekről, mások pedig örökbefogadás vagy béranya segítségével válnak szülővé.

Kate Walsh

Kate WalshForrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Kovac

A Grace klinikából megismert színésznőnek nem lett gyermeke, de nem azért, mert a karrierjét helyezte volna előtérbe. Kate Walsh egyébként is úgy vélekedik, hogy nem szükséges az anyaság és a munkahely között választania egy nőnek, egyszerre is mehet a kettő, nála azonban a természet közbeszólt. Korai menopauzán ment keresztül, és sajnos már nem tehetett semmit ellene.

Hugh Jackman

Hugh JackmanForrás: AFP/Niklas Halle'n

Nemcsak a nők számára lehet fájdalmas, ha a próbálkozások ellenére nem születik gyermekük, lelkileg a férfiak is szenvednek, ahogy Hugh Jackmant is megviselte az állandó kudarc. Hiába kezdtek el próbálkozni időben, a színész 13 évvel idősebb felesége folyamatosan elvetélt. Hugh Jackman elárulta, nagyon nehéz volt mindkettejük számára ez az időszak, ezért döntöttek az örökbefogadás mellett.

Elizabeth Banks

Elizabeth BanksForrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Az Éhezők viadala színésznője is sokáig próbálkozott a teherbe eséssel, de hiába. Mindig vetélés lett a vége, ami testileg és lelkileg is nagyon megviselte a sztárt. A méhével volt valami probléma, ezért úgy döntött Elizabeth és párja, hogy béranya segítségével próbálják bővíteni a családjukat. Azóta két gyermekük is született, a béranyájuk pedig a családjuk része lett.

Tyra Banks

Tyra BanksForrás: Getty Images

Elképesztően sikeres nő Tyra Banks, hiszen nemcsak modellként járt a csúcson, de üzletasszonyként sem utolsó. Csodálatos életét azonban beárnyékolta a gyermekáldással való hiábavaló próbálkozás. „Volt néhány nagyon traumatikus pillanatom" – árulta el Banks, aki végül béranya segítségével vált szülővé 2016-ban.