Kerényi Miklós Gábor hosszú ideig hallgatott a zaklatási botránya után, de miután lezárult az Operettszínház belső vizsgálata, megszólalt. Ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott vagy megalázott.

Zaklatási botrányát követően hónapokig csendbe burkolózott Kerényi Miklós Gábor. Miután azonban lezárult az Operettszínház belső vizsgálata, és KERO szerint eredmény nélkül, eldöntötte, hogy nem hallgat tovább. Több helyen is kinyilvánította véleményét arról, hogy még mindig távol tartja magát tőle a színház igazgatója, valamint bocsánatot kért. Elsősorban Maros Ákostól, aki névvel és arccal vállalta történetét.

KERO bocsánatot kértForrás: MTI/Zih Zsolt

„Bocsánatot kértem Maros Ákostól, méltatlan volt, amit vele tettem. Szeretnék személyesen is elnézést kérni, ezért, ha Magyarországon jár, örömmel elhívom egy vacsorára a Szegedi Halászcsárdába, mert a történet is ebből a városból indult 24 évvel ezelőtt. Elnézést kértem – és kérek a Story hasábjain is – azoktól is, akiket megbántottam vagy megaláztam a munkám során. Nem volt szándékos, de most már látom, hogy nagyobb empátiával kellett volna a többi emberhez állnom. Ezért részt vettem egy indulatkezelési tréningen is, úgy éreztem, szükségem van rá. Tanultam a hibámból, de úgy érzem, nem követtem el olyan bűnt, ami azt indokolná, hogy ne dolgozhassak tovább a szakmában" – mondta KERO a magazinnak.

Kerényi Miklós Gábor ellen állítólag öt újabb vallomás van: jogi lépéseket tervez a volt színháza


A zaklatási ügyei miatt menesztett rendező nyilatkozataival a saját fejére hozott bajt. Az Operettszínház belső vizsgálata ugyanis nem zárult eredmény nélkül, most jogi lépéseket terveznek Kerényi Miklós Gábor ellen. Öt újabb vallomásról beszélnek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!