Kerényi Miklós Gábor ellen állítólag öt újabb vallomás van: jogi lépéseket tervez a volt színháza

Forrás: MTI/Kallos Bea -
Kerényi Miklós Gábor Lőrinczy György Operettszínház metoo zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zaklatási ügyei miatt menesztett rendező nyilatkozataival a saját fejére hozott bajt. Az Operettszínház belső vizsgálata ugyanis nem zárult eredmény nélkül, most jogi lépéseket terveznek Kerényi Miklós Gábor ellen. Öt újabb vallomásról beszélnek.

Kerényi Miklós Gábort többen vádolták zaklatással, de csak egyetlen egy ember, Maros Ákos vállalta névvel és arccal a történteket. KERO bocsánatot kért tőle, de a többi vádat hazugságnak tartja. Az Operettszínházból menesztették a történtek után és belső vizsgálatot folytattak, ami KERO szerint eredménytelenül zárult.

Kerényi Miklós Gábor ellen öt újabb vallomás lehet Forrás: MTI/Kallos Bea

Ezért törte meg a csendet a volt rendező, szerinte nem kellene tovább rabságban tartani őt, és a színház igazgatójának, Lőrinczy Györgynek sem kellene teljesen elzárkóznia tőle. A Story Magazinban is felszólalt. "

Eddig nyomás alatt tartottak, hogy ne szóljak,


Eközben a magazin azt állítja, nem igaz, hogy Lőrinczy és KERO nem találkoztak. Beszéltek egymással, és megegyeztek, hogy a rendező darabjai műsoron maradnak – ami számára jogdíjakat jelent -, és abban is, hogy a belső vizsgálat eredményeit nem terelik jogi útra, mindenki a jövőbe néz, mert el akarják kerülni a botrányt. Kerényi azonban nyilatkozataival felrúgta ezt a megállapodást. Így leveszik darabjait a műsorról, és

a színházban folytatott belső vizsgálatok anyagai sem maradnak titkok: állítólag jogi eljárást terveznek a rendező ellen,

ebben pedig nagy szerepük lesz az anyagoknak. A magazin információi szerint legalább öt dolgozó vallott KERO ellen, de a nevük elhallgatását kérték.

Sztárok, akiknek le kellett mondaniuk a gyermekszülésről:Tyra Bankstől Elizabeth Banksig http://www.life.hu/sztarok/20180411-sztarok-akiknek-le-kellett-mondaniuk-a-gyermekszulserol-tyra-bankstol-elizabeth-banksig.htmlSokan nagyon szeretnének szülőkké válni, de előfordul, hogy a saját gyermek, vagy a természetes úton történő szülés egyszerűen nem akar összejönni. Mindegy, hogy civilről, vagy ismert emberről van szó, ugyanúgy megvisel mindenkit a vetélésekkel és hiábavaló próbálkozásokkal járó fájdalmas időszak. Vannak, akik le is mondanak a gyerekről, mások pedig örökbefogadás vagy béranya segítségével válnak szülővé. TV + SztárokOrigoAz RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott munkát Szorcsik H. Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180412-az-rtl-klub-a-tanar-cimu-sorozataban-kapott-munkat-szorcsik-h-viki-egykori-joban-rosszbanos.htmlAz egykor a TV2 Jóban Rosszban sorozatával egy csapásra ismertté vált Szorcsik H. Viki most a Spirit Színház társulatának állandó tagja, mozgásfejlesztést is tanít gyerekeknek, most pedig az RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott munkát. TV + Sztárok--Eva Longoria pocakja egyre nagyobb, így fest 7 hónapos terhesenhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-eva-longoria-pocakja-egyre-nagyobb-igy-fest-7-honapos-terhesen.htmlA Született feleségek sztárja, Eva Longoria első gyermekét várja, már hatalmas gömbölyödő pocakja. Sugárzóan boldognak tűnik várandóssága hetedik hónapjában. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella válthatja az ATV-n Hajdú Pétert és az Esti Frizbithttp://www.life.hu/sztarok/20180412-jakupcsek-gabriella-valthatja-az-atv-n-hajdu-petert-es-az-esti-frizbit-osszel.htmlLapinformációk szerint már tudni lehet, ki és milyen műsor kerül vasárnap este az ATV-n Hajdú Péter és az Esti Frizbi helyére. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzemüvegkereteket árul Floridában Gombos Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-szemuveget-arul-floridaban-gombos-edina-a-tv2-volt-musorvezetoje.htmlÓvodás korú lett Gombos Edina kisfia. A TV2 műsorvezetője most szülési szabadságon van, de hogyan tovább? Edina a Story magazinnak mesélt életéről és terveiről. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-autobalesetet-szenvedett-xantus-barbara-szineszno.htmlA színésznőnek nem lett semmi baja, de a kocsi összetört. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.