transzvesztita ruha Britney Spears test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár Brtiney Spears-nek sikerült újra formába lendülnie, az öltözködése hagy némi kívánnivalót maga után: kellene neki egy stylist!

Britney Spears sokat küzdött azért, hogy testét újra tökéletessé tegye, de megérte az erőfeszítés. Az énekesnő bombaformában van, és ezt szereti is megmutatni. Falatnyi ruhácskákban és bikiniben pózol, bár a stílusa hagy némi kívánnivalót maga után. Britney Spears ugyan még fiatal, hiszen csak 36 éves, de ettől még igazán alakíthatna a ruhatárán, hogy kicsit kevésbé legyen közönséges. Két gyermek édesanyjaként erre oda kellene figyelnie.

Britney Spears lecserélhetné a ruhatárát Forrás: Instagram/Britney Spears
Dér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--Lakatos Márk az RTL Klub műsorvezetőjeként debütálthttp://www.life.hu/sztarok/20180413-lakatos-mark-az-rtl-klub-musorvezetojekent-debutalt-reggeli.htmlÚj műsorvezető debütált az RTL Klubon: mától Lakatos Márk is a Reggeli csapatának tagja. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huA kamerák előtt fakadt sírva Gaál Noémihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-a-kamerak-elott-fakadt-sirva-gaal-noemi-dragam-add-az-eleted.htmlDrámai pillanatoknak lehettek szemtanúi azok a tévénézők, akik nézték a Drágám, add az életed! című műsor legutóbb leadott epizódját. Gaál Noémi annyira megkönnyebbült, amikor sikerült egy veszélyes feladatot végrehajtania párjának, hogy könnyekben tört ki. TV + SztárokOrigoA Sláger TV-n lesz műsorvezető az egykori X-Faktoros, Feng Ya Ou Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20180413-a-slager-tvn-lesz-musorvezeto-az-egykori-x-faktoros-feng-ya-ou-ferenc.htmlAz X-Faktorban megismert énekes teljesen új szerepben próbálja ki magát: műsorvezető lesz a Sláger TV-n. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoMeghan Markle a negyedik barátnő, akit Harry herceg Botswanába vitt romantikáznihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-meghan-markle-a-negyedik-baratno-akit-harry-herceg-botswanaba-vitt-romantikazni.htmlHarry herceg tavaly nyáron Botswanába vitte Meghan Markle-t nyaralni, ezzel ő a negyedik barátnő, akit az afrikai országba vitt romantikázni. TV + Sztárok--Berki Krisztiánt megtalálták Tinderen: Baukó Éva mutatta meg a profiljáthttp://www.life.hu/sztarok/20180413-berki-krisztiant-megtalaltak-tinderen-bauko-eva-mutatta-meg-a-profiljat.htmlBerki Krisztián megtalálta élete párját, ennek ellenére Baukó Éva állítása szerint még mindig fent van Tinderen, azaz a legnépszerűbb társkereső alkalmazáson, és erről bizonyítékot is mutatott: íme, Berki profilja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.