Közösségi oldalán osztotta meg azoknak az oldalaknak a listáját Szinetár Dóra, amelyek nemcsak ő, hanem számos magyar híresség nevével visszaéltek. Megtették a szükséges jogi lépéseket.

Visszaéltek Szinetár Dóra nevével, a csalók arra használták fel, hogy ismertséget szerezzenek oldalaiknak. A kamuhírekhez nemcsak az ő, hanem például Sebestyén Balázs, Majka és Vajna Tímea nevét is felhasználták. 

"Kedvesek!
Ma és az elmúlt hetekben többször is megjelentek bizonyos internetes oldalakon cikkek, amiknek semmi valóságalapja nincs. Se Vajna Tímeának nem üzentem semmit, se Andy Vajna nem üzent nekem, se Sebestyén Balázs Andy Vajnának, se a Férjem mindenkinek!!! Mint ahogy egy hete Majka sem üzent nekem, három hete "egy öreg néni" sem kellett, hogy megvédjen "egy mocskolódó hozzászólótól". Ezek a cikkek vegytiszta hazugságok, amiket nemlétező hátterű Amerikából üzemeltetett kamu oldalak terjesztenek a rajtuk futó reklámok népszerűsítése céljából.
Természetesen megtettük a szükséges jogi lépéseket, jelentettük a kamu oldalt, és próbáljuk beszüntettetni." - írta posztjában Szinetár Dóra.