Lakatos Márk bátran és nyíltan vállalja homoszexualitását, elárulta, hogy ő még életében nem volt nővel, egyszer mégis majdnem apa lett.

Az ország egyik legismertebb stylistja őszintén elmesélte, hogy még sosem volt nővel, de egyszer egy régi hölgy ismerőse megkereste őt, hogy tőle szeretne kisbabát. 

Lakatos MárkForrás: VIASAT3/Haas Róbert

"Hirtelen, szinte a semmiből felkeresett egy gyerekkori hölgy ismerősöm, hogy lennék-e a gyermeke apja. Semmi kötelezettséggel nem jár, csak szeretne egy biológiai apát, és ehhez az én személyem szükséges. Mondanom sem kell, kis híján elájultam az ötlettől" -kezdte a történetet Márk a Blikknek adott interjújában.

"Először is azt kellett átgondolnom, képes lennék-e egy lánnyal lefeküdni, hiszen soha nem voltam még nővel! Nyilván nem zárom ki ennek a lehetőségét az életemből, de semmi gyakorlatom nincs a témában, így ez volt a legelső akadály, ami felvetődött bennem. Másrészt néhány évvel ezelőtt még nagyon más életszakaszban voltam, nemhogy a gyerekvállalás, de még a párkapcsolat kérdése sem foglalkoztatott. Nem láttam értelmét annak, hogy belevágjak egy ilyen felelősségteljes élethelyzetbe, ezért nemet mondtam a lánynak."