A Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick korábban bodybuilder volt, később pedig fitneszmodellként versenyzett. Elmondta, miként zajlik egy megmérettetésre való felkészülés. 

"Hatalmas megvonások vannak a versenyidőszakban. Szélsőséges módon szinte csak nyers vagy párolt zöldségen élek, natúr csirkével vagy hallal, a szénhidrátot és a cukrot teljesen mellőzni kell az étrendemből. Tudatosan kell készülnöm ezekre az időszakokra, hiszen rendkívül megviseli a szervezetemet az éhezés. Az utolsó napok a legnehezebbek, mikorra már nemcsak ételre, de a folyadékbevitelre is oda kell figyelnem, sőt a verseny előtt fél napban már nem is ihatok. Szinte teljesen eltűnik a testzsír, ilyenkor már csak a színtiszta izom marad. A normál súlyomból jó pár kilót vesztek ezekben a napokban, a legutóbbi versenyen csupán 45 kiló voltam" – mesélte Yvonne a Borsnak, és a forgatásokról is mesélt.  

"Teljes alkoholtilalom van a felkészülés alatt, ami a műsorban is és a társasági eseményeken is problémás. A felvételek alatt, míg a lányok pezsgőztek, addig én valójában gyömbérlevet kaptam a poharamba. A valódi poén az, hogy nem is szeretem a pezsgőt" - mondta.

Fotó: Szabó Gábor - Origo