Megvan az egyezség Komár László örökségéről: vallott az özvegye, Krisztina

Forrás: MTI/Soós Lajos -
örökség Komár László özvegy énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komár László öt évvel ezelőtt halt meg, Krisztina, az özvegy kétszer is hozzáment feleségül: ő volt a harmadik és ötödik felesége is. A Story magazinban arról beszélt, miként zárult az örökségért folytatott harc. 

"Olyan egyezség köttetett, amivel véget vethettem annak a nyomasztó öt évnek, amiben éltem. De minden pénzt megért, hogy vége a rémálomnak, és megszűntek a perek" – mondta az özvegy, aki nem árulta el, pontosan mekkora összeget kapott, arról azonban beszélt, hogy sokáig fizette azokat a kölcsönöket, amelyek Komár után maradtak.

Forrás: MTI/Soós Lajos

Kamerák előtt sírt Köllő Babett, mert áramszünet volt a házukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-kamerak-elott-sirt-kollo-babett-luxusfeleseg-mert-aramszunet-volt-a-hazukban.htmlJól indult a luxusfeleség napja, ám mégis idegességbe torkollott. Köllő Babették házában áramszünet volt, ami a színésznőt elképesztően megviselte. TV + SztárokOrigoCserháti Zsuzsa fia, Krisztián édesanyjáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180414-cserhati-zsuzsa-fia-krisztian-edesanyjarol-meselt-az-enekesno-mar-15-eve-halott.htmlSzinte hihetetlen, hogy idén lesz egy éve, hogy meghalt Cserháti Zsuzsa. Az akkor 27 éves fiának azóta két gyermeke született, Luca és Dani. Krisztián most édesanyja utolsó időszakáról mesélt. TV + Sztárok--Szemüvegkereteket árul Floridában Gombos Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-szemuveget-arul-floridaban-gombos-edina-a-tv2-volt-musorvezetoje.htmlÓvodás korú lett Gombos Edina kisfia. A TV2 műsorvezetője most szülési szabadságon van, de hogyan tovább? Edina a Story magazinnak mesélt életéről és terveiről. TV + SztárokOrigoSzerelmes fotót osztott meg Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-szerelmes-fotot-osztott-meg-csobot-adel-az-instagramon.htmlCsobot Adél és Istenes Bence amióta tudják, hogy jön a második baba, boldogabbak és szerelmesebbek, mint valaha. TV + Sztárok--Az RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott munkát Szorcsik H. Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180412-az-rtl-klub-a-tanar-cimu-sorozataban-kapott-munkat-szorcsik-h-viki-egykori-joban-rosszbanos.htmlAz egykor a TV2 Jóban Rosszban sorozatával egy csapásra ismertté vált Szorcsik H. Viki most a Spirit Színház társulatának állandó tagja, mozgásfejlesztést is tanít gyerekeknek, most pedig az RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott munkát. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella válthatja az ATV-n Hajdú Pétert és az Esti Frizbithttp://www.life.hu/sztarok/20180412-jakupcsek-gabriella-valthatja-az-atv-n-hajdu-petert-es-az-esti-frizbit-osszel.htmlLapinformációk szerint már tudni lehet, ki és milyen műsor kerül vasárnap este az ATV-n Hajdú Péter és az Esti Frizbi helyére. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.