Cserbenhagyásos balesetben elgázoltak egy anyát a gyermekével Nagykanizsán

gázolás baleset Nagykanizsa anya gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy anyát és kisgyermekét a zebrán gázolta el vasárnap este Nagykanizsán egy ismeretlen autós, aki segítségnyújtás nélkül elhajtott - értesült az MTI a helyszínről.

Szabados Gábor, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére megerősítette, hogy egy anyát és a vele lévő kisgyermekét gázolták el Nagykanizsán, a Balatoni úton.

A sérülésükről egyelőre nincs információ, a mentők mindkettőjüket kórházba szállították.

A baleset helyszínén teljes szélességében lezárták az utat - tette hozzá. Az MTI a helyszínről úgy értesült, hogy a baleset egy gyalogátkelőhelyen történt. A gázoló segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Friss információ: éjszaka elfogták a nagykanizsai gyermekgázolás cserbenhagyó sofőrjét

A baleset vasárnap 20 órakor, a nagykanizsai Balatoni úton, kijelölt gyalogátkelőhelyen történt. A négyéves gyerek életveszélyes, édesanyja súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök egy fekete Mercedest kerestek, és a sérülések alapján pár órán belül sikerült azonosítani a járművet. A zalakomári személyautót a baleset idején egy 48 éves nő vezette.
A rendőrök az autót lefoglalták, a nőt előállították, és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt eljárást indítottak ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.